Vastuullisuus kilpailuetuna

Yritysmaailmassa on käynnissä suuri muutos. Vastuullisuus on noussut kilpailueduksi ja asiakkaat työntekijät ja sijoittajat vaativat yhä enemmän vastuullisia yrityksiä.

Lämpimästi tervetuloa mikro- ja pk-yritysten maksuttomille aamukahveille

ti 31.10.2023 klo 8.00 – 11.00  sparraamaan vastuullisuus kilpailuetuna – teeman äärelle ja tutustumaan mm. YK:n kestävän kehityksen vastuullisuusteemoihin ja kriteeristöihin.

Niihin perustuu myös ESG-raportointi, jossa yritysten vastuullisuutta arvioidaan kolmen osa-alueen perusteella; ympäristö, sosiaalinen ja hallinto.

Tapahtumassa tutustutaan v.2024 voimaan tuleviin ESG-raportointivelvoitteisiin ja mitä ne tarkoittavat pienimmille yrityksille sekä tunnistetaan vastuullisuusteemojen potentiaali ja laaditaan alustava kehittämissuunnitelma niiden edistämiseksi.

Yritysten sparraajana toimii KTT Paula Makkonen, Inse Consulting Oy:sta.

Paulalla on yli 20 vuoden kokemus mikro- ja pk-yritysten toimintojen kehittämisestä eri näkökulmista. Toiminnan kulmakiviä ovat liiketoiminnan ymmärtäminen ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien oivaltaminen.

 

Lisätietoja tapahtumasta:

Annemari Murtovaara-Kenakkala

p. 050 471 2909

 

Ilmoittautuminen 27.10.2023 mennessä.

Tapahtuman mahdollistaa:
– Yritysten muutoskyvykkyys, vihreä siirtymä ja digitalisaatio (REACT, Itä-Suomi) -hanke, rahoitus Euroopan sosiaalirahaston REACT-EU-rahoitus.
REACT -hankkeet on rahoitettu osana Euroopan unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

 

Tule mukaan oppimaan – kilpailukykyä askel kerrallaan – Yritystenmuutoskumppanina.fi

Tutustu hankkeen tietosuojaselosteeseen:

Tietosuojaseloste