Virtuaaliopastuskoulutus

Haluatko tarjota unohtumattomia elämyksiä sekä kotimaisille että kansainvälisille matkailijoille Virtuaaliopastuksen avulla?

 

Järjestämme koulutuksen virtuaaliopastusten toteuttamiseksi matkailijoille. COVID-19 pandemian myötä matkailijoiden on yhä haastavampaa päästä kokemaan kymenlaaksolaisia elämyksiä. Virtuaaliopastuksella asiakkaalle voidaan tarjota mahdollisuus kokea elämyksiä omalta kotisohvaltaan tietokoneen tai mobiililaitteen välityksellä. Opastus on vuorovaikutteinen oppaan kuljettaessa matkailijaa kohteessa antaen osallistujalle samalla mahdollisuuden esittää kysymyksiä retken aikana.

Koulutus tarjoaa kymenlaaksolaisille maaseutualueilla toimiville matkailu- ja palveluyrityksille virtuaaliopastusten avulla uusia keinoja toteuttaa opastuksia ja myös aloittaa uusien palvelutuotteiden tuottamisen.

 

Tervetuloa siis Virtuaaliopastuskoulutukseen!

Koulutus on kaksiosainen, jossa ensimmäisessä osiossa rakennetaan joko jo olemassa oleva opastustuote tai kehitetään uusi opastustuote virtuaaliopastustuotteeksi livetoteutuksella. Koulutuksessa saat tehokkaita käytännön vinkkejä tuotteen luomiseen, testaukseen, ansaintamalleihin ja myyntiin liittyen. Toisessa osiossa harjoitellaan varsinaista toteutusta omalla mobiililaitteella ja valitulla videoneuvotteluohjelmistolla. Koulutuksen hinta on 50 € / yritys. Koulutus järjestetään mikäli osallistujayrityksiä on vähintään 5.

 

Kaksiosainen koulutus järjestetään kahtena eri päivänä ja yhden koulutuksen kesto on 3 tuntia. Koulutuksissa huomioidaan vallitseva koronatilanne ja siksi ne järjestetään etäyhteyksin (Google Meet tai Zoom).

 

ma 26.4. klo 9.00-12.00 OSA 1: Tuotteistus ja myynti: Virtuaalituotteen rakentaminen, myyntialustat ja ansaintamallit
to 29.4. klo 9.00-12.00 OSA 2: Opastuksen toteutus: kuvauksen perusteet, laitteiden käyttöopastus, videoneuvottelualustan käyttö

 

ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN TÄSTÄ

 

Koulutuksen toteuttaa Virtuaalielämyksillä kohti parempaa asiakaskokemusta -hanke, jota rahoittaa Kaakkois-Suomen ELY-keskus Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta. Kouluttajina Visit Finland Akatemian valmentajina toimivat Erika Vanhala, Xamk ja Johanna Heinonen, BrainIT sekä Jukka Koskinen, Inch of Ink.