Visioita ruoka-alan iskunkestävyyteen – ruokaketjun tulevaisuustärskyt webinaari

Ruokaketjun tulevaisuustärskyt-webinaarissa tarkastellaan ruokahuoltoa ja sen iskunkestävyyttä. Epävarma maailmanpoliittinen tilanne näkyy monella tavalla koko ruokaketjussa. Millaiselta näyttää Suomen ruoantuotannon tulevaisuus, kuinka huoltovarmuusjärjestelmä toimii ja miten yritykset voivat varautua muutoksiin ja riskeihin?

Tule kuulolle Ruokaketjun tulevaisuustärskyt – visioita ruoka-alan iskunkestävyyteen webinaariin ti 15.11.2022 klo 12-15.

Ohjelma:

12.00-12.05 Tervetuloa Ruokaketjun tulevaisuustärskyille, Taina Harmoinen, projektipäällikkö, URAKKA-hanke

12.05-13.00 Euroopan maataloustuotannon näkymät ja niiden vaikutus Suomen ruoantuotantoon, Jyrki Niemi, tutkimusprofessori, Luke

13.00-13.40 Alueellinen huoltovarmuusjärjestelmä – ruokaketjun toimivuus kriisitilanteissa, Jouni Muranen, varautumiskoordinaattori, Itä-Suomen ELVAR-toimikunta

13.40-13.45 Jalottelutauko

13.45-14.15 Maatilan varautuminen ja iskunkestävyys muuttuvassa tuotantoympäristössä, Elina Vehviläinen-Liikka, yrittäjä, asiantuntija, Savonia ammattikorkeakoulu

14.15-14.45 Iskunkestävyyden arviointia yrityksen näkökulmasta, Tuomas Laamanen, toimitusjohtaja, Turakkalan Puutarha Oy

14.45-15.00 Loppukeskustelu ja tilaisuuden päätös

 

Tallenna ohjelma itsellesi Tulevaisuustärskyt ruoka-alan iskunkestävyys_15112022.

 

Liity tietokoneella tai mobiilisovelluksella

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Kokoustunnus: 345 376 822 103
Tunnuskoodi: tcsTAf

 

Tilaisuuden järjestää Uudistuva ja kasvava Etelä-Savon ruoka-ala – URAKKA-hanke, jota rahoittaa Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto ja Etelä-Savon ELY-keskus.

Lisätietoja:  taina.harmoinen(at)xamk.fi, www.xamk.fi/urakka