WAPPUAAMIAINEN: Itseohjautuvuus ja tehokas hajautettu työskentely -webinaari

WAPPUAAMIAINEN: ITSEOHJAUTUVUUS JA TEHOKAS HAJAUTETTU TYÖSKENTELY

TORSTAINA 30.4. KLO 9.00-10.30

 

Itseohjautuvuus on kuuma termi työelämässä, ja sitä tavoitellaan monella suomalaisella työpaikalla. Mutta mitä itseohjautuvuus oikeastaan tarkoittaa? Toiset toivovat työntekijöiltä lisää omatoimisuutta, toiset rakentavat tiimejä, joissa esimiehen rooli on valmentava, ja rohkeimmat tukevat työntekijöitä itse organisoimaan toimintaa kunkin tilanteen edellyttämällä tavalla. Kansainvälisesti hajautettu työskentely tuo omat haasteensa itseohjautuvuudelle.

Juuri nyt kysymys itseohjautuvuudesta on ajankohtaisempi kuin koskaan, sillä meistä useimpien arki perustuu hajautettuun työntekoon: miten tässä tilanteessa vältetään, ettei pitkäkestoinen hajallaan oleminen ala syömään työyhteisön tehokkuutta ja mielialaa?

Tilaisuuden alustaa ja keskustelua fasilitoi Filosofian Akatemian organisaatiokehittäjä Eero Lahtinen (FM). Arjessaan Eero tekee töitä itseohjautuvuuden edistämiseen keskittyvien muutosprosessien parissa sekä valmentaa itseohjautuvuuden kannalta välttämättömiä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.

 

Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen 29.4.mennessä:
https://www.lyyti.in/Wappuaamiainen_verkossa_300420

Saat osallistumislinkin sähköpostiisi ennen tilaisuutta.

Tutustu tapahtuman esitteeseen tästä.

 

LISÄTIETOJA:

Eila Avelin
eila.avelin@xamk.fi
p. 044 505 0404

Niko Arola
niko.arola@xamk.fi
p. 040 538 0961

Tilaisuus toteutetaan osana VEKE – vetovoimaa ja kestävää tuottavuutta Etelä-Savon yrityksiin ja Etelä-Savon Vientiosaajat -hanketta, jotka saavat Etelä-Savon ELY-keskuksen kautta Euroopan sosiaalirahaston osarahoitusta.