Kiertotaloudesta mahdollisuuksia elintarvikealalle webinaari 3.5.2022

Webinaarin tavoitteena on herättää ajatuksia kiertotaloudesta ruoka- ja elintarvikealalla – päivittäisen toiminnan kehittämisen, teknologian ja tulevaisuuden näkökulmista.

Webinaari on tarkoitettu elintarvikealan yrityksille ja muille alan toimijoille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille. Maksuton tapahtuma järjestetään verkossa.

Puhujina startup-yrittäjä ja astronauttikokelas Robert Nemlander ja Osuuskauppa Suur-Savon kenttäpäällikkö Ilkka Kari.

Puhujat

Robert Nemlander

”Robert Nemlander on palkittu sarjayrittäjä, rakennusalan diplomi-insinööri, kansainvälinen puhuja sekä entinen Mars One ja Euroopan avaruusjärjestö ESA:n astronauttihakija. Hänen tavoite on auttaa ratkaisemaan ympäristökriisi kestävällä ruoalla, energialla, rakentamisella sekä laajentamalla ihmisten ajatuksia siitä mikä on mahdollista. Hänen tunnetuin hanke on EntoCube Oy, joka on maailman johtavia hyönteiskasvatusteknologiayrityksiä, joka on myös työskennellyt NASA:n kanssa ruokkiakseen kaksi planeettaa hyönteisruoalla. Hän myös perusti Avalon Energia -aloitteen maailman ydinjätteen loppusijoittamisen ratkaisemiseksi ja hänet on valittu maailman top 100 nuorten johtajien joukkoon kahtena vuotena.”

Kari Ilkka

“Ilkka Kari toimii kenttäpäällikkönä ja leipomotoiminnan vastuullisena esimiehenä osuuskauppa Suur-Savossa.”

Aikataulu

10.00 tilaisuuden avaus

10.05-10.30 Kiertotalouden ja kestävän kehityksen vaikutukset päivittäistavarakauppaan / Case Osuuskauppa Suur-Savo – Ilkka Kari

10.30-11.20 Teknologia, kiertotalous ja ruokatulevaisuudet -Robert Nemlander

 

Webinaarin järjestää Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Bisnestä bioteknologiasta ja kiertotaloudesta -hanke yhteistyössä Mikkelin kehitysyhtiö Miksein kanssa.

Hanketta rahoittaa Euroopan unioni.

Tervetuloa kuulemaan, kiinnostumaan ja inspiroitumaan!

Ilmoittaudu mukaan 3.5.2022 klo mennessä ilmoittautumislomakkeella

Lähetämme ilmoittautuneille osallistumislinkin ja osallistumisohjeet ilmoittautumisajan päätyttyä.

Kysy lisätietoa: niko.arola@xamk.fi