Xamkin muotoilun opiskelijat Habitaressa

 

 

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun sisustusarkkitehtuurin ja kalustesuunnittelun opiskelijoiden kalusteratkaisuja tulevaisuuden asumiseen on esillä Habitaressa 12.–16.9.2018. Käy tutustumassa opiskelijoidemme suunnitteluun messuosastolla 6b69.

Esiteltävien kalusteiden teemana on kalusteratkaisut tulevaisuuden asumiseen. Mukana on 12 opiskelijan suunnittelemia mallikalusteita, protoja. Lähes kaikissa mallikalusteissa yhtenä materiaalina on puu, jota on yhdistely metalliin, nahkaan, betoniin, linoleumiin, vaneriin, mdf-levyyn ja tekstiiliin. Mukana on erilaisia säilytyskalusteita, peilin ja naulakon kombinaatio sekä monitoimisia istuimia ja pöytiä, joihin on voitu yhdistää mm. säilytysratkaisuja. Mukana on myös kaluste, jonka käyttötarkoituksen voi itse määritellä, sekä joka uudenlainen lajitteluratkaisu – se sekä lajittelee että toimii vaikkapa sivupöytänä olohuoneessa.

Myös messuosasto on opiskelijoidemme suunnittelema, kuvassa työryhmä Sari Laine (vas.), Mia Salo, Sofianna Suomalainen ja Laura Ahtiainen.

Lisätiedot:: opiskelija Sofianna Suomalainen, sofianna.suomalainen at edu.xamk.fi, 050 532 2727

Tiedotteeseen 7.9.2018