Xamkin opiskelijoiden OUTRO-muotinäytös Helsingissä

Kouvolasta nousee tulevia muodin ja puvustuksen nimiä

Outro-muotinäyöksen juliste: Fashion show 13.4.2019, Äänivalli, Pälkäneentie 13, 00510 Helsinki. Kuvassa vihreästä magentaan liukuvärillä muotoiltujen palkkien ylätasolla on kirjaimet OUTRO, yksi kirjain kussakin. Taustalla mustalla ppohjalla leijuu valkoisi LP-levyjä. Mukana Xamkin ja Hush Hush -yrityksen logot.

Xamkin muodin ja puvustuksen opiskelijat järjestävät näytöksen Helsingin Ääniwallissa 13.4.2019. OUTRO-näytös on toteutettu opiskelijalähtöisesti ja täysin opiskelijavoimin. Se koostuu kuudentoista opiskelijan mallistosta, joiden kaikkien inspiraationa on toiminut musiikki.

Näytösperinne alkoi keväällä 2018, ja nyt se aiotaan vakiinnuttaa osaksi korkeakoulun toimintaa. Tarkoituksena on, että Xamk järjestää jatkossa joka kevät näytöksen, jossa esitellään kulloistenkin opiskelijoiden taidonnäytteitä.

Nyt järjestettävä näytös on kutsuvierastilaisuus. Sinne kutsutaan alan ammattilaisia ja toimijoita, ja sen tarkoituksena on toimia siltana opiskelijoiden ja työelämän välillä.

Xamk on Suomen ainoa korkeakoulu, jossa voi opiskella saman linjan sisällä sekä muodin että puvustuksen ammattilaiseksi.

Seuraa näytöstä somessa

Itse muotinäytös on vain kutsuvieraille, ja siksi järjestäjät kutsuvat kaikki kiinnostuneet seuraamaan tapahtumaa ja sen suunnittelijoita Instagramin ja blogin välityksellä! Tietoa näytöksestä löytyy myös näytöksen Facebook-sivulta.