Yrittäjän kirjoittajakoulu – Vetävät verkkotekstit myynnin ja markkinoinnin tukena

Nettisivujen tekstit, somepostaukset, blogikirjoitukset, verkkokaupan tuotekuvaukset… – Markkinoinnissa ja myynnissä tarvitaan monenlaista tekstiä!

Tiedätkö, kenelle kirjoitat? Miten koukutat lukijasi? Onko kieliopilla enää väliä?

Tule mukaan talven 2022 kirjoittajakouluun! Kymenlaaksolaisille pk-yrityksille suunnattuun, maksuttomaan kirjoittajakouluun sisältyy kolme verkkokoulutusta. Lisäksi saat yksilölliset kommentit ja muokkauksen juuri sinun tekstillesi! Huom. Yksilöllistä tekstisparrausta tarjoamme 25 ensimmäiselle kiinnostuneelle.

Varaa pian paikkasi!

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ LINKISTÄ

Verkkokoulutusten sisältö ja ajankohdat:

Hyvän verkkotekstin tunnusmerkit pe 21.1. klo 8.30–10.00

Hyvässä tekstissä on mukaansa tempaiseva alku, selkeä ja informatiivinen keskiosa sekä tekstin yhteen nivova loppu. Lukijat pitävät tarinoista, tunteista ja aitoudesta. Hae koulutuksesta hyvät vinkit, miten hyödynnät näitä teksteissäsi ja koukutat kävijän kuluttamaan juuri sinun sisältöäsi verkossa! 

Erilaiset verkkotekstityypit pe 28.1. klo 8.30–10.00

Somepostaus, blogikirjoitus, verkkokaupan tuotekuvaus – digikanavissa tarvitaan erityyppisiä tekstisisältöjä. Ihmiset haluavat inspiroitua, oppia uutta tai nauraa. Koulutuksessa opit miten kirjoitat unelma-asiakkaallesi eri digikanavissa ja miten myyt ilman tuputtamista. 

Verkkotekstien kielenhuolto pe 4.2. klo 8.30–10.00

Verkkotekstissä tärkeintä on sisältö mutta hyvä oikeinkirjoitus tukee viestiäsi ja luo lukijalle vakuuttavan mielikuvan. Nyt laitetaan yhdyssanat kuntoon, pilkut ja pisteet oikeille paikoille. Tule mukaan ja nappaa tehokkaimmat tärpit kielenhuoltoon!

Verkkokoulutukset järjestetään Teamsin välityksellä. Jokaisessa koulutuksessa on varattu hyvin aikaa osallistujien kysymyksille.

Haluatko yksilölliset kommentit ja muokkauksen juuri sinun tekstillesi?

Teksti voi olla yrityksesi some-postaus, blogikirjoitus, verkkokaupan tuotekuvaus tai vaikkapa yrityksen verkkosivujen palvelukuvaus. Tekstin maksimipituus on 2500 merkkiä, sisältäen välilyönnit. Teksti tulee toimittaa viimeistään 18.2. mennessä, palautteen saat 4.3. mennessä. Yksilöllistä tekstisparrausta tarjoamme 25 ensimmäiselle kiinnostuneelle.

Kouluttajana toimii sisällöntuottaja, toimittaja ja valmentaja Elina Iiskola-Joutjärvi.

Elinalla on reilun seitsemän vuoden kokemus journalismin teosta. Toimittajana Elina on kirjoittanut niin syväluotaavia henkilöhaastatteluja kuin tarkkoja faktoja sisältäviä artikkeleita. Viime vuosina Elina on keskittynyt yritysten sisällöntuotantoon ja kaupallisiin teksteihin. Lisäksi Elina tekee töitä henkisen hyvinvoinnin valmentajana ja sparraajana.

Elinan kuva: Heli Savolainen

“Tein ensimmäisiä tarinoita ennen kuin osasin kirjoittaa. Pyysin vanhempiani kirjoittamaan, kun minä sanelin.”

Elina Iiskola-Joutjärvi valokuvaaja Heli Savolainen

 

Kymenlaaksolaisille pk-yrityksille suunnatun, maksuttoman kirjoittajakoulun järjestää Xamkin, Cursorin ja Kinnon toteuttama Yrittäjän tukiverkko 2.0 -hanke, jota rahoittaa Kymenlaakson liitto, MOKRA-rahoitus.