Syksyn yhteishaun digitaaliset valintakokeet järjestetään viikolla 44. Kyseessä on ammattikorkeakoulujen yhteinen digitaalinen valintakoe. Digitaalinen valintakoe ei koske kulttuurialan koulutuksia eikä välttämättä kaikkia monimuoto-opintoja eikä YAMK-tutkintoja. 

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun kampuksilla AMK-valintakoe järjestetään seuraavasti:

  • ma 26.10. Kouvola
  • ti 27.10 Kotka
  • ke 28.10. Savonlinna
  • to 29.10. Mikkeli

Perjantai 30.10. on kokeen varapäivä.

Koetilaisuuksia on joka päivä kaksi: aamupäivän kokeeseen saavutaan klo 8 ja iltapäivän kokeeseen klo 13. Kouvolan kokeisiin on ilmoittautunut yhteensä 310 osallistujaa , Kotkan kokeisiin 346, Mikkelin kokeisiin 344 ja  Savonlinnan kokeisiin 309 hakijaa.

AMK-valintakokeeseen on ilmoittauduttu yhteishaun aikana. Hakija sai itse valita, missä valintakoepaikassa osallistuu kokeeseen. Xamkiin hakeneet saattavat siis osallistua kokeeseen jossain muualla, ja Xamkin kampuksilla järjestettäviin kokeisiin saattavat osallistua muihin ammattikorkeakouluihin hakeneet.

Valintakoejärjestelyissä noudatetaan ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto Arenen keväällä vahvistamia turvallisuussuosituksia. Xamkissa lähiopetus on peruttu valintakoepäivinä, jotta kampuksilla on vähemmän ihmisiä paikalla. Samoin myös henkilökunnalla vain välttämättömien työtehtävien tekeminen kampuksella on valintakoepäivien aikana suositeltavaa.

Valintakoejärjestelmä laskee kokonaispisteet AMK-valintakokeesta automaattisesti. Yhteishaun opiskelijavalinnan tulokset julkaistaan viimeistään 27.11.2020.

Lisätietoja:
Opiskelijapalvelupäällikkö Leena Kurki-Pölönen, leena.kurki-polonen@xamk.fi, 040 717 9992
Turvallisuuspäällikkö Jussi Jokivaara, jussi.jokivaara@xamk.fi, p. 0447028407