Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun (Xamk) tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan Luovat alat sekä kulttuurin ja liiketalouden koulutusyksiköt haluavat herättää keskustelua, yhteistä ideointia ja innostusta Kouvolan tulevaisuuden luomiseen. Ajatustenvaihto mahdollistetaan kaikille avoimissa PuheeX-keskustelutilaisuuksissa.

Nyt vuorossa on PuheeX-tilaisuus, jonka teemana on opiskelijoiden Kouvola. Kaikki aiheesta kiinnostuneet kouvolalaiset – asukkaat, yritykset, yhteisöt ja tietenkin opiskelijat – ovat tervetulleita vaihtamaan ajatuksia ja kertomaan ideansa! Myös toimittajat ovat tervetulleita tilaisuuteen.

Tilaisuus järjestetään 30.11. klo 16.30 Hub Kouvolassa (Lasipalatsi, Kauppalankatu 4, 2. krs.). Alustajana on koulutusalajohtaja Petteri Ikonen Xamkista.

Xamkin Luovat alat -painoala työstää yhteistyökumppaneidensa kanssa tilaisuudessa syntyneitä ideoita ja ajatuksia eteenpäin jo käynnissä olevissa tai uusissa hankkeissa. Keskustelut kanavoituvat myös Xamkin koulutusten suunnittelussa hyödynnettäväksi. Tavoitteena on löytää yhteisiä kehittämiskohteita ja teemoja, joista jalostuu konkreettisia keinoja Kouvolan kehittämiseksi matkailukaupunkina ja opiskelijoiden kaupunkina. Lokakuussa järjestettiin vastaavanlainen keskustelufoorumi matkailun suurtapahtumista.

Lisätiedot

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
Tutkimusjohtaja Valdemar Kallunki, 044 702 8761
Koulutusjohtaja Marja-Liisa Neuvonen-Rauhala, 044 702 8333
etunimi.sukunimi@xamk.fi