Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu jatkaa Kotkan, Kouvolan ja Savonlinnan kampuksilla etäopetusta kaiken teoriaopetuksen osalta perjantaihin 14.5.2021 saakka. Mikkelin kampus jatkaa opetuken hybridimallissa*.

Käytännön opetus, kuten simulaatiot, laboraatiot ja pajatyöskentelyt, järjestetään kaikilla kampuksella suojauksesta huolehtien.  Sosiaali- ja terveysalan monimuoto-opintojen simulaatio-opetuksen ryhmäkoko on rajattu Mikkelissä 20 opiskelijaan, kaikilla muilla kampuksilla 6 opiskelijaan.

Kaikki opetuksen ohjeet koskevat myös jatkuvaa oppimista eli avointa AMK:ta ja täydennyskoulutusta.

Kokoontumisrajoitukset

Xamkissa noudatetaan toiminta-alueen aluehallintovirastojen kokoontumisrajoituksia koskevia suosituksia. Tällä hetkellä voimassa ovat seuraavat henkilömäärien ylärajat:

  • Kotka: 6 henkilöä
  • Kouvola: 6 henkilöä
  • Mikkeli: 50 henkilöä
  • Savonlinna: 6 henkilöä

Henkilömäärärajoitukset eivät koske opetusta.

 

Lisätietoja

 

* Hybridimalli tarkoittaa, että tammikuussa 2021 ja syksyllä 2020 aloittaneet ryhmät ovat lähiopetuksessa, poikkeuksena Information Technology -koulutus, joka on etäopetuksessa. Jatkavien opiskelijoiden teoriaopetus järjestetään etänä. Käytännön opetus eli esimerkiksi simulaatiot, laboraatiot ja pajatyöskentely tai muu vastaava harjoitus järjestetään suunnitelmien mukaisesti kampuksilla kaikille lähiopetuksena, ja niissä on suojainpakko.