Korkeakoulujen kevään 2021 yhteishaun ensimmäinen vaihe, haku englanninkieliseen koulutukseen, on käynnissä 7.-20.1.2021.

Xamkissa on tarjolla AMK-tutkintoon ja ylempään AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta. Aloituspaikkoja koulutuksiin on yhteensä 160. Koulutuksiin haetaan verkossa osoitteessa www.studyinfo.fi. Opinnot alkavat syksyllä 2021.

AMK-tutkinnoissa enemmän verkko-opiskelua

Kouvolassa voi opiskella amk-tutkinnon englanniksi kansainvälisen liiketalouden (Digital International Business) sekä pelisuunnittelun (Game Design) koulutuksissa.
Mikkelissä haussa on aloituspaikkoja ympäristöteknologian (Environmental Engineering), tietotekniikan (Information Technology) sekä hyvinvointipalvelujen tradenomikoulutukseen (Wellbeing Management).

Koulutuksissa painotetaan tänä vuonna entistä enemmän verkko- ja etäopiskelua. Sekä Wellbeing Management- että Environmental Engineering -opinnoissa vain toinen vuosi on pakollista lähiopiskelua Mikkelissä, jossa harjoitellaan monipuolisesti käytännön taitoja. Wellbeing Management koulutuksessa voi opiskella englannin lisäksi myös suomeksi.

Uusi YAMK-koulutus Savonlinnassa

Savonlinnassa alkaa uusi, ylempään AMK-tutkintoon johtava kuntoutuksen koulutus, Rehabilitation. Koulutus on suunniteltu vastaamaan sosiaali-, terveys- ja kuntoutusalan toimintaympäristöjen muutoksiin. Kuntoutuspalvelujen uudistamiseksi tarvitaan toimintakyvyn monialaista arviointia, hyvinvointiteknologian hyödyntämistä ja ihmisten fyysistä aktiivisuutta edistävien toimintamallien juurruttamista.

Opinnot tehdään kokonaan verkossa ja koulutus sopii monipuolisesti sosiaali- ja terveysalan eri ammattilaisille.

Hakuaikataulu

  • haku Opintopolussa 20.1. klo 15.00 mennessä
  • valintojen tulokset ilmoitetaan viimeistään 4.6.
  • opiskelupaikka on vastaanotettava viimeistään 16.7. klo 15.00
  • varasijoilta hyväksyminen päättyy 2.8. klo 15.00
  • opinnot alkavat elokuussa 2021

Koulutukset paikkakunnittain

Kouvola (70 aloituspaikkaa)

Mikkeli (70 aloituspaikkaa)

Savonlinna (20 aloituspaikkaa)

 

Lisätietoja:
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun hakijapalvelut
admissions@xamk.fi
puh. 044 702 8752 ja 050 3125 031