Korkeakoulujen kevään 2022 ensimmäinen yhteishaku, haku englanninkieliseen koulutukseen, on käynnissä 5.-19.1.2022.

Xamkissa on tarjolla AMK-tutkintoon ja ylempään AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta. Aloituspaikkoja koulutuksiin on yhteensä 207. Koulutuksiin haetaan verkossa osoitteessa www.studyinfo.fi. Opinnot alkavat syksyllä 2022.

Uusi Nursing-koulutus Kotkassa

Xamkin Kotkan kampuksella alkaa vuonna 2022 täysin uudentyyppinen sairaanhoitajakoulutus, jossa opinnot aloitetaan englanniksi ja suomen osuus opetuksessa kasvaa opintojen myötä. Koulutuksesta tekee erityisen opintojen vahva suomen kielen painotus opintojen alusta saakka. Se mahdollistaa opiskelijoiden työllistymisen Suomeen, sillä heillä on valmistuessaan ammatin vaatima kielitaito.

Koulutuksella pyritään edistämään työperäistä maahanmuuttoa ja helpottamaan sairaanhoitajapulaa. Koulutukseen on 50 aloituspaikkaa.

Kouvolassa liiketaloutta ja pelisuunnittelua

Kouvolassa voi opiskella amk-tutkinnon englanniksi kansainvälisen liiketalouden (Digital International Business) sekä pelisuunnittelun (Game Design) koulutuksissa. Aloituspaikkoja koulutuksiin on yhteensä 72.

Mikkelissä tekniikka ja hyvinvointipalvelujen tradenomikoulutusta

Mikkelissä haussa on aloituspaikkoja tekniikan ympäristöteknologian (Environmental Engineering), tietotekniikan (Information Technology) sekä hyvinvointipalvelujen tradenomikoulutukseen (Wellbeing Management). Aloituspaikkoja on yhteensä 65.

YAMK-tutkintoon johtava Rehabilitation kokonaan verkossa

Haussa on myös ylempään AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta. Sosiaali- ja terveysalan kuntoutuskoulutus, Rehabilitation, järjestetään kokonaan verkossa. Koulutus sopii monipuolisesti sosiaali- ja terveysalan eri ammattilaisille ja siihen on 20 aloituspaikkaa.

Hakuaikataulu

  • haku Opintopolussa 19.1.2022 klo 15.00 mennessä
  • valintojen tulokset ilmoitetaan viimeistään 3.6.2022
  • opiskelupaikka on vastaanotettava viimeistään 15.7. klo 15.00
  • opinnot alkavat elokuussa 2022

 

Lisätietoja:

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun hakijapalvelut
admissions@xamk.fi
puh. 044 702 8752 ja 050 3125 031

www.xamk.fi