StartUp Passion MOOC on kansainvälinen, kaikille avoin, maksuton, englannin kielellä toteutettava verkkokurssi, jossa kehitellään ideoista liiketoimintamalleja. Samalla opitaan yhteistyöstä ja yrittäjyydestä yli rajojen ja luodaan verkostoja. MOOC-lyhenne tulee sanoista Massive Open Online Course.

StartUp Passion MOOC on kehitetty Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa, Xamkissa, osana kansainvälistä STARPABS-hanketta, joka pyrkii vahvistamaan toiminta-alueensa yrittäjyys-ekosysteemiä.

Toimintaoppimiseen ja yhteisölliseen toimintaan perustuva verkkokurssi toteutetaan ensimmäistä kertaa syyslukukaudella, 25.9 – 5.11.2017 Eliademyn e-oppimisympäristössä. Osallistujat pääsevät kehittämään itseä kiinnostavaa ideaa kansainvälisessä tiimissä. Idea Wall, Business Model Canvas ja Passion Pitch vievät kehityksessä eteenpäin.

Ilmoittaudu mukaan 20.9. mennessä

Ilmoittautumisaikaa on 20.9.2017 asti. Kurssille ilmoittautuminen tehdään verkossa: eliademy.com tai startupmooc.fi ja kurssille voi ilmoittautua kuka tahansa asiasta kiinnostunut.

Kurssin suorittaneet saavat opiskelutodistuksen. Xamkin opiskelijat saavat hyväksytystä suorituksesta kolme opintopistettä.

StartUP MOOCissa opitaan yhdessä

MOOCit tuovat opiskeluun uusia ulottuvuuksia. Toisin kuin monet MOOCit, jotka perustuvat itsenäiseen opiskeluun, StartUp Passion MOOC painottaa yhdessä tekemistä ja toimintaa kansainvälisessä ympäristössä.

StartUp Passion in Baltic Sea Region -hankkeessa ovat mukana Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK, Tallinnan yliopisto, SSE Riga ja Cursor. Hanke toteutetaan Euroopan unionin ja Central Baltic Programmen tuella.

Lisätietoja:

projektipäällikkö, valmentaja Sabine Suorsa, puh 044 702 8901, sabine.suorsa@xamk.fi