Haemme Xamkin Mikkelin kampukselle, osa työstä myös Espoossa

PROJEKTIHARJOITTELIJAA / HARJOITTELIJOITA
kesätyöhön ajalle 2.5.-30.9.2018

Työtehtävä on tarkoitettu ensisijaisesti korkeakouluopiskelijalle, joilla on kiinnostusta saada työelämän kokemusta isojen kansallisten ja kansainvälisten tilaisuuksien/tapahtumien järjestämisestä, mainonnasta (sosiaalinen media, internet), tapahtumien talouden hallinnasta

Työtehtäviin kuuluu seuraaviin tapahtumiin liittyvät työtehtävät:
1. Summer School Espoossa – työskentelykieli voi olla englanti. Tapahtumaviikot ajoittuvat kesäkuulle 2018. Tapahtuman järjestelyjä tulee tehdä toukokuusta alkaen yhdessä tapahtumatiimin kanssa.
2. Henan University Study Tour järjestelyt – työskentelykieli voi olla englanti. Tapahtumaviikko ajoittuu elokuun puoleen väliin ja tapahtuman järjestelyt tulee tehdä touko – kesäkuussa yhdessä tapahtumatiimin kanssa.
3. SYKE2018 tapahtuman ennakkotyöt ja tapahtuman aikana tiimin työssä mukana oleminen. Tapahtuman päivämäärä on 5.9.2018.
4. Kansainvälisen Camot2018- konferenssin ennakkotyöt ja mahdollisuuksien mukaan konferenssin aikana tiimin työssä mukana. Tapahtuman päivämäärät ovat 18.-20.9.2018.
5. MiniMikkeli kehittämis- ja levittämistyö. MiniMikkeli on Mikkelin alueen 6-luokkalasten yrittäjyyden ja yhteiskuntaopin oppimisprosessi, jota tuotetaan yhdessä laajan verkoston kanssa.

Hakijalta edellytetään loppuvaiheessa olevia korkeakouluopintoja. Lisäksi edellytämme näyttöjä ja osaamista tapahtumien onnistuneista järjestämistöistä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aktiivista ja joustavaa työotetta.
Lisäksi arvostamme hyvää suullista ja kirjallista englanninkielen taitoa.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Tehtävän täytössä noudatamme koeaikaa.

Hakemukset sähköiseen rekrytointijärjestelmään

Lisätiedot

  • Oikotien ilmoitusnumero: 1111109
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sijainti: Mikkeli

(Alkuperäinen julkaisupäivä oikotiessä 5.3.2018)