Innovaatiot, uudet teknologiat sekä yrittäjyys hyvinvointi- ja terveysalalla ovat esillä kansainvälisessä CAMOT-konferenssissa Savonlinnassa 19.-20.9.2018. CAMOT (China Association for Management of Technology) -organisaation tavoitteena on tukea Euroopan ja Kiinan välistä yhteistyötä. Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk on tapahtuman täkäläinen järjestäjä.

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun rehtori Heikki Saastamoinen muistuttaa, että Kiinasta on tulossa maailman merkittävin kansantalous.

– Sen koulutuksen, tutkimuksen ja tieteen tekemisen kehittäminen yhdessä suomalaisten kanssa on merkityksellistä myös Suomen koulutukselle, tutkimukselle ja tieteelle. CAMOT 2018 on konkreettinen mahdollisuus TKI- ja koulutusyhteistyön vahvistumiseen, tähdentää Saastamoinen.

CAMOT 2018 järjestetään Savonniemen kampuksella, Savonniemenkatu 6, 57100 Savonlinna. Tiedotusvälineet ovat tervetulleita mukaan. Keskiviikkona 19.9. kello 11 tiedotusvälineiden haastateltavina ovat professori Richard Li-Hua ja pääjohtaja Elli Aaltonen.

Konferenssin järjestävät Xamk ja CAMOT-organisaatio. Yhteistyökumppaneita ovat United Nations Academic Impact, KELA, Itä-Suomen aluehallintovirasto, Etelä-Savon maakuntaliitto, Etelä-Savon kauppakamari, Etelä-Savon yrittäjät, Savonlinnan kaupunki ja Cross Motion -projekti.

Konferenssin puheenvuoroja:

– Elli Aaltonen, Director General, KELA- Leadership challenges in the Finnish Social Insurance Institution for the ensuring of the wellbeing services

– Teija Lahti-Nuuttila, Executive Director at Business Finland – Innovations creating growth and welfare

– Richard Li-Hua, CAMOT – Embracing Innovation: Leveraging Capacity Building in Global Higher Education

– William H. A. Johnson, Pennsylvania State University Erie – Metaphors in Resourcing Innovation Practices: The Resource-Innovative Innovator

– Sirkka Jakonen, Director General, Regional State Administrative Agency for Eastern Finland – Multi-sectoral welfare and health promotion to ensure public health in Finland

– Thorben Hänel, University of Sunderland – Networked Innovation – Examining the Role of Creativity and Disruption

Lisäksi konferenssissa on puheenvuorot professori Guy Liulla (Head of Peking University HSBC Business School, Oxford Campus) ja professori Yinshan Tangilla (Henley Business School, England).

Kutsuttujen vieraiden puheenvuorojen lisäksi esitellään tutkimuspapereita ja postereita erillisissä sessioissa.

 

Lisätietoja:

Anne Gustafsson-Pesonen, 040 834 4217

Pienyrityskeskus, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

www.xamk.fi/camot2018