Xamkin johtoryhmä käsitteli kokouksessaan 1.9. seuraavia koronapandemiaan liittyviä asioita:

Xamkin koronaohjeesta poistetaan kohta ”Ulkomaisten luennoitsijoiden ja vierailijoiden käynneistä Xamkissa tulee pidättäytyä toistaiseksi.”

Opiskelijayhdistyksiä varten on laadittu ohje opiskelijatapahtumien järjestämisestä. Ohje on tehty yhteistyössä opiskelijakunta Kaakon kanssa.

​​​​​​​Johtoryhmä päätti aiemmin, että Xamkin kaikkien vuosikurssien opiskelijat palaavat lähiopetukseen syysloman jälkeen 1.11.2021. Päätöstä tarkennettiin siten, että lähiopetukseen palataan laajemmin vasta keskiviikkona 3.11., koska Xamkin kampuksilla järjestetään AMK-valintakokeet seuraavasti:

  • ma 1.11.2021 Kotka ja Savonlinna
  • ti 2.11.2021 Kouvola ja Mikkeli.

HUOM: Kuten aiemmin on tiedotettu, Xamk jatkaa opetuksen hybridimallilla 31.10.2021 asti eli elokuussa ja tammikuussa 2021 aloittaneet opiskelijat ovat lähiopetuksessa ja aiemmin aloittaneet opiskelijat etäopetuksessa teoriaopetuksen osalta.

Lisätietoja:

  • Lue Xamkin koronaohje
  • Lähetä koronaan liittyvät, Xamkin toimintaa koskevat kysymyksesi osoitteeseen korona@xamk.fi. Tähän osoitteeseen saapuneita viestejä lukevat eri yksiköiden edustajat arkipäivinä klo 8-18. Viesteihin pyritään vastaamaan viestin saapumisesta vuorokauden sisällä.

Opintojaksojen käytännön järjestelyistä opiskelijat saavat tietoa suoraan kunkin opintojakson opettajalta.