Outro-muotinäyöksen juliste: Fashion show 13.4.2019, Äänivalli, Pälkäneentie 13, 00510 Helsinki. Kuvassa vihreästä magentaan liukuvärillä muotoiltujen palkkien ylätasolla on kirjaimet OUTRO, yksi kirjain kussakin. Taustalla mustalla ppohjalla leijuu valkoisi LP-levyjä. Mukana Xamkin ja Hush Hush -yrityksen logot.
Muotinäytös Outron juliste.

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun (Xamk) muodin ja puvustuksen opiskelijat järjestävät näytöksen 13.4.2019 klo 19–21 Helsingissä. Tapahtumapaikkana on Ääniwalli, Pälkäneentie 13, 00510 Helsinki.

Näytös järjestetään opiskelijavoimin ja opiskelijalähtöisesti. Se koostuu kuudentoista opiskelijan mallistosta, joiden kaikkien inspiraationa on toiminut musiikki. Näytökseen kutsutaan alan ammattilaisia ja toimijoita, ja sen tarkoituksena on toimia siltana opiskelijoiden ja työelämän välillä.

Näytösperinne alkoi keväällä 2018, ja nyt se aiotaan vakiinnuttaa osaksi korkeakoulun toimintaa. Tarkoituksena on, että Xamk järjestää jatkossa joka kevät näytöksen, jossa esitellään kulloistenkin opiskelijoiden taidonnäytteitä.

Xamk on suomen ainoa korkeakoulu, jossa voi opiskella saman koulutuksen sisällä sekä muodin että puvustuksen ammattilaiseksi.

Seuraa näytöstä SOMESSa

Itse muotinäytös on vain kutsuvieraille, mutta järjestäjät kutsuvat kaikki kiinnostuneet seuraamaan tapahtumaa ja sen suunnittelijoita Instagramin ja blogin välityksellä! Tietoa löytyy myös näytöksen Facebook-sivulta.

Lisätiedot

Muotinäytös:

  • Onerva Luoma, 044 311 1391, outrofs (@) gmail.com, muodin ja puvustuksen opiskelija

Opetus: