Ohjelmoinnin ammattilaisista on kova pula. Xamk tarjoaa maksutonta koulutusta kaikille ohjelmoinnista kiinnostuneille.  Lähiopetusta on kuukaudessa 2 päivää joko Mikkelissä tai Kotkassa, muuten ohjelmointia opiskellaan verkossa.

Ohjelmoinnista ammatti -koulutus soveltuu niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin konkarille – pohjakoulutusvaatimusta ei ole. Tärkeintä on kiinnostus ohjelmointia kohtaan.

Opintojen laajuus on 30 opintopistettä ja ne toteutetaan yhden vuoden aikana. Opinnot voi suorittaa työn ohessa. Koulutuksessa hankitaan osaamista web-, palvelin-, mobiili- ja peliohjelmoinnista. Opintoihin kuuluu 5 opintopisteen työelämäjakso.

Hakuaika on käynnissä 14.12.2018 asti ja opinnot alkavat 28.1.2019. Lisätiedot ja hakeminen Xamkin verkkosivuilla, xamk.fi.

Koulutus on saanut avustusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä. Korkeakouluille myönnettiin aikaisemmin tänä vuonna 3,3 miljoonaa euroa uusien koulutushankkeiden käynnistämiseen. Niillä vastataan osaavan työvoiman tarpeeseen erityisesti positiivisen rakennemuutoksen alueilla ja kasvavilla toimialoilla.

Lisätietoja:

Koulutusjohtaja Paula Siitonen, paula.siitonen@xamk.fi, puh. 040 842 0581
Lehtori Janne Turunen, janne.turunen@xamk.fi, puh. 050 312 5013