Metsästä tuotteeksi -näyttely 2.-29.10.2021
Pro Puu -galleria, Satamakatu 2, 15140 Lahti
Avoinna arkisin 10-17, lauantaisin 10-14

Biotuotemuotoilun opinnot tammikuussa 2020 aloittaneet opiskelijat järjestävät tuotenäyttelyn. Näyttely on osa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun järjestämää Metsästä tuotteeksi -kurssikokonaisuutta. Biotuotemuotoilijoiden lisäksi kurssille osallistui myös kolme Xamkin sisustus- ja kalustesuunnittelun opiskelijaa.

Kurssin suunnittelutehtävänä oli luoda tuotekonsepti, joka pohjautuu kotimaiseen puumateriaaliin ja saa innoituksensa metsästä.

Biotuotemuotoilu on Suomessa ainutlaatuinen uusiutuviin materiaaleihin ja kestävään muotoiluun erikoistuva koulutus. Näyttely tuo esille Lahden Pro Puun tiloihin biotuotemuotoilun koulutusta ja sen järjestävää Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Kouvolan kampusta.

Paikan päällä mahdollisuus nähdä uusia tapoja hyödyntää puu- ja puupohjaisia materiaaleja, sekä tutustua tuotteiden tekijöihin. Näyttely on avoin kaikille kävijöille.

 

Osallistuvat opiskelijat

Ada Aalto, Erika Salo, Ekaterina Karvanen, Saara Hakamaa, Katja Räsänen-Risu, Henry Ikkala, Maria Lampinen, Iisa Nihtilä, Benjami Hiljanen, Tanja Hakamäki, Elisa Laitinen, Ville Levonen, Anton Sandqvist, Toni Heino, Beda Haanperä ja Maisa Mutanen, Toni Stedt, Ulla Pönni, Atso Kurri.

 

Lisätietoja

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Opiskelija Ekaterina Karvanen
p. 040 828 5140
bekka002@edu.xamk.fi