Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Luovat alat -tutkimusyksikön johtajaksi Kouvolaan on nimitetty 1.4.2019 alkaen taiteiden maisteri Ari Utriainen. Ari on toiminut aiemmin Nitroid Oy:n toimitusjohtajana ja Avidly Nitroid Oy:n liiketoimintajohtajana sekä projektipäällikkönä Kymenlaakson ammattikorkeakoulussa. Ari on taustaltaan teollinen muotoilija, jolla on vahva johtamiskokemus.

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun kiinteistöpäällikkönä aloitti 4.3.2019 insinööri (ylempi AMK) Tuomo Kotola. Hän vastaa ammattikorkeakoulun kaikkien kampusten kiinteistöasioista Kotkassa, Kouvolassa, Mikkelissä ja Savonlinnassa. Kotola on työskennellyt aiemmin Puolustushallinnon rakennuslaitoksella rakennuttamisen projektipäällikkönä ja sitä ennen Fortum Power and Heat Oy:n Loviisan voimalaitoksella rakennussuunnittelijana ja valvojana.

Insinööri Heikki Kalve siirtyi kiinteistöpäällikön tehtävistä rakennuttamisen projektijohtajaksi 4.3.2019 alkaen päävastuullaan Kotkan uuden kampuksen rakennuttaminen.

Mikkelin liiketalouden yksikön koulutusjohtajana aloitti 1.3.2019 hallintotieteiden maisteri Sari Simontaival. Hänen aiempi työuransa sisältää ammatillisen koulutuksen ja vähittäiskaupan johtotehtäviä, muun muassa S-ryhmässä.

Terveystieteiden lisensiaatti Pia-Mariana Toukkarin uusi tehtävänimike 1.3.2019 alkaen on johtaja, jatkuva oppiminen. Hän johtaa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun jatkuvaan oppimiseen liittyviä osa-alueita Etelä-Savossa ja Kymenlaaksossa: avoin AMK, yhteistyösopimuksella tuotetut opinnot, erikoistumiskoulutus, maahanmuuttajien valmentavat opinnot sekä maksullinen täydennyskoulutus. Toukkarin aiempi tehtävänimike oli täydennyskoulutuspäällikkö.

Kauppatieteiden tohtori, kasvatustieteen tohtori Marja-Liisa Kakkonen on nimitetty Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun kansainvälisten asioiden päälliköksi 1.1.2019 alkaen. Hänen vastuualueenaan on ammattikorkeakoulun kaikkien kampusten kansainväliset toiminnot. Kakkonen on toiminut Mikkelin ammattikorkeakoulussa liiketalouden koulutusjohtajana vuodesta 2012 lähtien ja sitä ennen yliopettajana vuodesta 2003. Aiemmin Kakkonen työskenteli 20 vuotta sekä yksityisellä sektorilla erilaisissa myynnin, markkinoinnin ja koulutuksen tehtävissä että tutkijana yliopistossa. Hänellä on myös laaja kokemus kansainvälisistä tehtävistä.

Lisätiedot

  • Kansainvälisten asioiden päällikkö Marja-Liisa Kakkonen, 040 826 6096, marja-liisa.kakkonen (at) xamk.fi
  • Rakennuttamisen projektijohtaja Heikki Kalve, 044 702 8259, heikki.kalve (at) xamk.fi
  • Kiinteistöpäällikkö Tuomo Kotola, 040 568 4368, tuomo.kotola (at) xamk.fi
  • Koulutusjohtaja Sari Simontaival, 040 663 6219, sari.simontaival (at) xamk.fi
  • Johtaja, jatkuva oppiminen, Pia-Mariana Toukkari, 040 086 9947, pia-mariana.toukkari (at) xamk.fi
  • Tutkimusyksikön johtaja Ari Utriainen
  • Henkilöstöpäällikkö Riitta Vehmassalmi, 040 536 0002, riitta.vehmassalmi (at) xamk.fi