Tänä pääsiäisenä kannattaa suunnistaa Mikkeliin, sillä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun ensimmäisen vuoden restonomiopiskelijat toteuttavat ainutlaatuisen pääsiäistapahtuman kauppakeskus Stellassa 13.–17.4. Opiskelijat ovat kuluvan kevään aikana itse suunnitelleet erilaista ja viihdyttävää ohjelmaa koko perheelle. Tapahtuman järjestäminen on osana opetussuunnitelmaa ja sen toteuttamisesta opiskelijat kerryttävät itselleen opintopisteitä.

Tapahtuman erikoisuutena ja vetovoimatekijänä on koko pääsiäisen ajan palveleva, uniikki ja trendikäs Bistro & Café Mämmi. Opiskelijat ovat kuluneiden viikkojen aikana perinteitä uhmaten käyttäneet luovuuttaan ja kokeilleet mämmin uusia ulottuvuuksia. Valikoimaa on suunniteltu ja valmistettu alusta asti Xamkin opetuskeittiössä. Tuotevalikoimassa on erilaisia mämmistä valmistettuja tuotteita, mm. gluteenitonta mämmiä, mämmijäätelöä, salmiakkimämmiä sekä muita herkkuja. Nyt Xamkin restonomiopiskelijat tuovat nämä ainutlaatuiset ja eksoottiset herkut kaiken kansan saataville kauppakeskus Stellaan 13.–17.4. kello 12–18.

Tapahtuman pääpäivä on pitkänäperjantaina 14.4., jolloin Bistro & Café Mämmin lisäksi ohjelmassa on tunnettujen mikkeliläisten tähdittämä Kokkisota klo 14–16. Lisäksi perheen pienimmille (4–8-vuotiaat) on järjestetty maksuton, opiskelijoiden ylläpitämä lapsiparkki hauskoine aktiviteetteineen klo 12–18.

Xamkin opiskelijat järjestävät tapahtumaa yhdessä Osuuskauppa Suur-Savon kanssa. Suur-Savolle on tärkeää tehdä yhteistyötä opiskelijoiden kanssa ja tarjota heille monipuolisesti mahdollisuuksia harjoitella ja järjestää tapahtumia. Toiveena on tehdä pääsiäistapahtumasta vuosittainen traditio.

Tule sinäkin nauttimaan ainutlaatuisesta pääsiäistapahtumasta!