Mikkeliläisen Saimaa Stadiumi Oy:n toimitusjohtaja Timo Welsby siirtyy uusiin tehtäviin. Väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi on valittu Stadiumi Oy:n hallituksen jäsen, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun kehityspäällikkö Hanna Kuninkaanniemi.

Timo Welsby siirtyy asiantuntijatehtävään Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun kestävän hyvinvoinnin vahvuusalalle. Uudessa tehtävässä hän hyödyntää laajaa kokemustaan esimerkiksi uuden Wellbeing Management -koulutusohjelman kehittämisessä.

– Rakentamisvaiheen ja Stadiumin toiminnan käynnistämisen jälkeen on luontevaa siirtyä uusiin tehtäviin. Se sopii erinomaisesti myös henkilökohtaiseen elämäntilanteeseeni, sanoo Timo Welsby.

Terveystieteiden tohtori Hanna Kuninkaanniemi on ollut mukana jo Saimaa Stadiumin suunnittelussa. Saimaa Stadiumi Oy:n hallitus päätti maanantaina, että uuden toimitusjohtajan haku aloitetaan kevään aikana.

Saimaa Stadiumi Oy:n omistavat Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Mikkelin kaupunki ja Suomen Nuoriso-opisto. Yhtiö ylläpitää vuonna vuonna 2018 valmistunutta hyvinvointi- ja tapahtuma-areena Saimaa Stadiumia Mikkelin Kalevankankaalla.

Lisätietoja:

Kalevi Niemi

Saimaa Stadiumi Oy:n hallituksen puheenjohtaja

kalevi.niemi@xamk.fi, puh. 040 5698901