Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk on jälleen yksi Musiikkituottajat – IFPI Finland ry:n pääyhteistyökumppaneista Emma Gaalassa. Koronapandemian vuoksi musiikkialan parhaimmistoa juhlistava Emma Gaala siirtyy perinteisestä alkuvuodesta myöhemmälle kevääseen. Vuoden 2020 paras kotimainen musiikki ja tekijät palkitaan Emma Gaalassa Hartwall Arenalla perjantaina 14.5.2021. Ehdokkaat julkistetaan tammikuun 21. päivä. 

Koronapandemiasta huolimatta Emma Gaalan projektit etenee ja opetuksellinen yhteistyö on monipuolista. Opiskelijoita on jälleen mukana monelta eri alalta ja neljältä eri kampukselta – muotoiluista, matkailusta, liiketaloudesta, hyvinvointi- ja IT-alalta. Opiskelijat suunnittelevat ja toteuttavat muun muassa sosiaalisen median viestintää, puvustusta, yleisökilpailuja, mediapisteen, installaatiot ja hyvinvointihuoneen Emma Gaalaan.  

Syksyyn on kuulunut muun muassa someviestinnän opintojakso, johon osallistui yli 70 opiskelijaa. Tällä kertaa opetus on tapahtunut verkossa ja isommat tilaisuudet pidetään Teamsin välitykselläTurvallisuus huomioidaan eri projekteissa Xamkin koronaohjeistuksia noudattaen.  

Perinteisesti Emma Gaalan yhteydessä on järjestetty eri sidosryhmätilaisuuksia. Vuoden 2021 tilaisuuksia tullaan järjestämään, jos koronatilanne sen sallii.  

 

Emma Gaala nähdään Nelosella 14.5.2021 – vuoden tulokas palkinnon jakaa Xamkin edustaja

Vuoden tulokas palkinnon on jakanut Emma Gaalassa jo kolme kertaa peräkkäin Xamkin edustaja – näin tapahtuu myös vuoden 2021 gaalassa.

Tapahtumassa on tuttuun tapaan lupa odottaa yllättäviä ja näyttäviä musiikkiesityksiä ja ainutlaatuisia artistiyhteistöitä. Gaalan upea artistikattaus julkistetaan myöhemmin.  Tapahtuma järjestetään erikoisjärjestelyin ja viranomaisohjeistuksia noudattaen. Arenan yleisökapasiteetti on rajoitettu ja katsomo-lohkoittain paikalle otetaan vain maksimissaan noin 500 henkeä per lohko, jotta turvavälit säilyvät.  

Emma Gaala nähdään suorana lähetyksenä Nelosella ja Ruudussa 14.5.2021 klo 19:00.
Opiskelijat ottavat haltuun myös Xamkin some-kanavat Emman osalta – kannattaa siis seurata #xamkgoesemma. 

Yläkuva: Julius Konttonen

Musiikkituottajat – IFPI Finland ry tiedote

 Lisätiedot 

 Emma Gaala -yhteistyö:

viestintä- ja markkinointipäällikkö Tiivi Pukkila-Nupponen
tiivi.pukkila-nupponen@xamk.fi, 040 521 1809