Koronatilanne ja viranomaisten suositukset ja määräykset vaihtelevat Xamkin eri paikkakuntien välillä. Muutoksia voi tulla nopeastikin. Tähän tiedotteeseen on koottu tilanne johtoryhmän perjantaiaamuna 19.2. tekemien päätösten mukaisesti.

Kotka​​ ja Kouvola

Kaikki teoriaopetus jatkuu Kotkan ja Kouvolan kampuksilla 31.3. asti etäopetuksena Kymsoten suosituksesta. Käytännön harjoitukset, pajatyöskentely, laboraatiot ja simulaatiot järjestetään kampuksilla noudattaen turvallisuusohjeita ja käyttämällä suu-nenäsuojia.

Kampusten tilat ja palvelut, kuten ravintolat, Exam-tilat ja kirjasto ovat avoinna kuten tähänkin asti. Ravintoloiden aukioloajat löytyvät sivuilta www.xamkravintolat.fi​.

Kotkassa kuntosali on kiinni toistaiseksi ja ryhmäliikuntatunteja ei järjestetä. Kouvolan kampuksella ei ole varsinaisia liikuntatiloja. Sen sijaan käytetään mm.  Kouvolan kaupungin liikuntatiloja. Niiden aukioloja voi seurata Kouvolan kaupungin sivuilta.

Mik​​keli

Mikkelin kampuksen teoriaopetus jatkuu etäopetuksena 28.2. asti Essoten suosit​uksen mukaisesti.​​​ Käytännön harjoitukset, laboraatiot ja simulaatiot järjestetään kampuksilla noudattaen turvallisuusohjeita ja käyttämällä suu-nenäsuojia.

Mikkelin kampuksen kuntosali on suljettu 7.3.2021 asti. Ryhmäliikuntatunteja ei järjestetä. Kampuksen muut palvelut, kuten Exam-tilat ja kirjasto, ovat avoinna.

Mikkelin kampuksen ravintolapalveluissa poikkeuksia viikolla 8 ja 9

Viikolla 8 eli 22.2.-28.2.​2021

  • Ravintola Kasarmina muuttuu ns. henkilöstöravintolaksi eli se on avoinna vain amk-opiskelijoille, Xamkin henkilökunnalle ja Urpolan koulun koululaisille ja sen henkilökunnalle arkisin klo 8.30-14.30. Korkeakouluopiskelijat voivat ostaa ateriatuettua opiskelijalounasta take awayna mukaan. Itsepalvelukahvila toimii Ravintola Kasarminassa aamuisin ja iltapäivisin.
  • Ravintola DeXi on kiinni
  • Ravintola Talli palvelee arkisin klo 9-15.
  • Ravintola Stadiumi palvelee arkisin klo 9-17 Saimaa Stadiumilla.

​Talvilomaviikolla 9 eli ​​1.3.-7.3.2021

  • Ravintolat Talli, DeXi ja Kasarmina ovat kiinni.
  • Ravintola Stadiumi palvelee arkisin klo 9-17 Saimaa Stadiumilla.

Savonl​i​​nna

Kuten jo aiemmin on tiedotettu, Savonlinnassa kaikki opetus on etäopetuksena 7.3. saakka. Kampuksen ovet ja palvelut ovat suljettuina 7.3. saakka.

Lisätietoja:  

  • Lue koronaohje​
  • Lähetä koronaa koskevat kysymyksesi osoitteeseen korona@xamk.fi