​​​​​​​Xamkissa palataan opetussuunnitelmien ja lukujärjestysten mukaiseen opetukseen maanantaina 7. maaliskuuta, eli lähiopetus järjestetään normaaliin tapaan.

Opettajilla ei ole velvollisuutta striimata lähiopetusta, eli opiskelijoiden tulee aina terveenä ollessaan osallistua lähiopetukseen paikan päällä.

Kampusten palvelut ovat myös avoinna 7. maaliskuuta alkaen. Lisätietoa palveluista saat Lux-intranetista sekä ravintoloiden verkkosivuilta.

Muistathan terveysturvallisuuden

Kampuksilla on edelleen voimassa maskisuositus – käytä maskia kaikissa mahdollisissa tilanteissa! Kertakäyttöisiä maskeja on jaossa kampusten aulatiloissa.

Älä tule sairaana, oireisena tai karanteenissa ollessasi kampukselle. Pese kädet heti kampukselle saavuttuasi ja usein päivän aikana. Desinfioi kädet, jos käsien peseminen ei ole mahdollista. Pyri pitämään turvaväli kaikissa tilanteissa. Yski ja aivasta paperinenäliinaan tai hihaan.

Ohjeita ja vinkkejä kampuksille palaamiseen

Opetukseen liittyvissä asioissa käänny ensisijaisesti opintojaksojen opettajien puoleen.

Koronaan liittyviä kysymyksiä voi lähettää edelleen myös osoitteeseen korona@xamk.fi. Lisätietoja löydät myös Xamkin koronaohjeesta.