Tämä koronatiedote on vallitsevan tilanteen 20.8.2020 mukainen. jos koronatilanne muuttuu ja joudumme muuttamaan käytäntöjä, tiedotamme asiasta uudelleen.

 

Yrittäjyyskasvatuspäivien AJANKOHTAISET KORONAOHJEET

Yrittäjyyskasvatuspäivät 2020 järjestetään poikkeusolosuhteissa. Elämme edelleen koronapandemiassa, joten tämä vaikuttaa myös Yrittäjyyskasvatuspäivien järjestelyihin. Kaikkien turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää.

 

Lähitoteutukseen osallistuvien määrää rajoitetaan ja muut turvallisuuteen liittyvät huomiot

Koronatilanteesta johtuen Yrittäjyyskasvatuspäivien 2020 paikanpäälle, kampuksille tulevien osallistujien määrä rajataan max 50. Muille tapahtuma mahdollistetaan virtuaaliyhteyksiä hyödyntäen.

Huomioimme kaikissa järjestelyissä turvavälit. Jos, kun haluat käyttää suojamaskia, ota oma maski mukaan. Mahdollisesti hankimme organisaattoreiden puolesta suojamaskeja, mutta oma on aina paras vaihtoehto. Käsidesin käyttö mahdollistetaan kaikissa konferenssin tiloissa ja tilanteissa.

Ethän saavu tilaisuuden lähitoteutukseen, jos tunnet olosi kipeäksi tai olet sairaana. Mikäli kuitenkin kykenet osallistumaan etänä, voit vaihtaa osallistumistavan virtuaalitoteutukseen viime hetkilläkin. Huomioimme tapahtumaan osallistumistavan muutokset lopullisen osallistumismaksun laskutuksen yhteydessä konferenssin jälkeen.

 

Mikäli olet jo ilmoittautunut

Jos haluat nyt muuttaa ilmoittautumisesi statusta (lähi vs. virtuaali), ilmoita asiasta elisa.kaasinen@xamk.fi. Mahdollinen lähipaikkasi vapautuu jollekin toiselle! Paikan päälle ilmoittautujien paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Nyt on siis aika ilmoittautua 30.9.-1.10. päiviin tästä linkistä. Klikkaa joko virtuaali tai paikan päällä osallistuminen!

 

Lisäksi huomioithan, että Yrittäjyyskasvatuksen Tutkimusseura ry järjestää tutkimustyöpajan 29.9.2020

Yrittäjyyskasvatuksen Tutkimusseura ry järjestää Yrittäjyyskasvatuksen tutkimuspäivien oheistapahtumana virtuaalisen tutkimustyöpajan tiistaina 29.9. Tutkimustyöpajan vetäjänä toimii professori Ulla Hytti Turun yliopistosta. Työpaja toteutetaan Zoom-verkkoympäristöä hyödyntäen ja jaksotetaan klo 9-15 aikavälille.

Tänä vuonna tutkimustyöpajan teemana on tutkimusmetodologia ja erityisesti analyysin läpinäkyvyyden merkitys. Tutkimustyöpajassa osallistujat saavat vinkkejä ja vertaispalautetta omiin tutkimusmetodologiakysymyksiinsä. Osallistujia pyydetään toimittamaan ilmoittautumisen yhteydessä työn alla olevan artikkelin metodologiakappale, ml. aineistot, menetelmät ja analyysin kuvaus. Liitä tekstiin myös tutkimuskysymys ja lyhyt näyte tutkimustuloksistasi. Yhteensä enintään 5 sivua.

Ilmoittautumiset tutkimustyöpajaan viimeistään 22.9.2020 sähköpostitse Ulla Hytille osoitteeseen ullhyt@utu.fi

 

Anne Gustafsson-Pesonen

Yrittäjyyskasvatuspäivät 2020 organisaattoreiden puolesta