Kymenlaakson ja Mikkelin ammattikorkeakoulujen yhdistymisestä 1.1.2017 syntyvä Xamk eli Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu esittäytyy 5. – 7.8.2016 Jurassic Rockissa Mikkelissä.

Xamkin tapahtumateltalla on mahdollisuus osallistua SUP-laudan arvontaan, ottaa festaritatuointi, ladata puhelinta, pelata pöytäfutista sekä tietysti tutustua uuden ammattikorkeakoulun laajaan koulutustarjontaan. Lisäksi tarjoilemme yhteistyössä Jurassic Rockin kanssa popcorneja festarivieraille. Pisteellämme on opiskelijoita sekä Kyamkista että Mamkista.

Jaossa Xamkin ensimmäinen hakijan opas

Aivan festivaalialueen pääportin vierestä löytyvällä Xamkin promopisteellä on jaossa Xamkin historian ensimmäinen hakijan opas. Syksyn haussa 7.9. – 21.9. on ensimmäistä kertaa mahdollista hakea opiskelemaan Xamkiin. Hakijan oppaan voi tilata myös maksutta suoraan kotiin osoiteessa www.xamk.fi/tilaus.

Lisähausta opiskelupaikka syksyksi

Ajankohtaisena asiana kaikille opiskelupaikkaa vaille jääneille Jurassicissa tuodaan esiin mahdollisuutta hakea lisähaussa 10.8. asti kevään haussa vapaaksi jääneille opiskelupaikoille Kyamkiin ja Mamkiin. Opinnot alkavat jo tässä kuussa. Lisätietoja www.kyamk.fi ja www.mamk.fi.

Tube haltuun –koulutuksessa opettajina Suomen huipputubettajat

Tutkintoon johtavien koulutusten lisäksi Jurassic Rockissa tarjotaan infoa uudenlaisesta, kaikille avoimesta avoimen ammattikorkeakoulun Tube haltuun –koulutuksesta, jossa opettajina toimivat Suomen huipputubettajat Lakko, Herbalisti, Justimus ja Mariieveronica. Heillä kaikilla on satoja tuhansia seuraajia YouTubessa ja Lakko ja Herbalistihan ovat tunnettuja myös omasta tv-ohjelmastaan. Lisäinfoa Tube Haltuun koulutuksesta www.xamk.fi/tubehaltuun.

Seuraa festaritunnelmia Xamkin somessa

Jos et pääse paikalle, Xamkin promopisteen tunnelmia voi seurata myös sosiaalisen median kanavien kautta. Facebookista meidät löytää nimellä Xamk – Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Instagramista ja Snapchatista @xamkfi sekä Twitteristä @xamkstudent. Isoissa tapahtumissa yhteydet välillä vähän takkuavat, mutta päivityksiä pyritään tekemään aktiivisesti.

 

JURA