Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk järjestää valmistumisjuhlan maanantaina 19. joulukuuta. Juhla toteutetaan hybridimallilla, virtuaalista juhlaa pääsee seuraamaan verkkosivuillamme ja kesän ja syksyn aikana valmistuneet opiskelijat on kutsuttu kokoontumaan Kouvolan kampukselle, seuraamaan juhlaa yhdessä ja juhlistamaan valmistumistaan.

Juhlan aloittaa rehtori Heikki Saastamoisen puhe, ja puheenvuoroja pitävät myös eri aloilta valmistuvat opiskelijat. Työelämän terveiset juhlaan tuo Sami Sinkko Lindström Groupilta. Juhlassa julkistetaan myös Xamkin Vuoden alumni 2022. Lisäksi kuullaan eri alojen opettajien terveisiä valmistuneille opiskelijoille. Musiikkivieraana juhlassa on TikTokista tuttu Nuppu Oinas.

Kaikelle yleisölle avoin lähetys verkossa alkaa juhlapäivänä klo 15.00, kesto on noin 50 minuuttia. Verkossa on myös nähtävillä valmistuvien ja stipendin saajien nimet. Valmistuville voi  lähettää terveisiä ja onnitteluita ennen lähetystä ja lähetyksen aikana. Lisätiedot juhlasta löytyvät osoitteesta https://www.xamk.fi/valmistumisjuhlat/ Lähetyksestä tulee myös tallenne, joka on katsottavissa verkkosivuilta 2.1.2023 saakka.

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamkin valmistumisjuhla

Aika: maanantai 19.12. klo 15

Paikka: online-tapahtuma, https://live.xamk.fi

Valmistuneet ja stipendien saajat

Kesäkuussa 2022 valmistuneet
Elokuussa 2022 valmistuneet
Syyskuussa 2022 valmistuneet
Lokakuussa 2022 valmistuneet
Marraskuussa 2022 valmistuneet
Joulukuussa valmistuneet

Stipendien saajat