Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk on mukana Studentumin järjestämillä virtuaalisilla Hae korkeakouluun -messuilla 17.3. – yhteishaun ensimmäisenä päivänä! Aika pohtia korkeakouluopintoja, mutta hakukohde ei ole vielä selvillä tai kaipaat varmistusta valintaasi? Hae korkeakouluun -digimessut tarjoavat tilaisuuden tutustua koulutustarjontaan maksuttomasti ja helposti. Virtuaalinen 3D-alusta mahdollistaa osallistumisen vaivattomasti niin mobiilissa kuin verkossa.

Xamkin pisteellä voit tutustua koulutusten esittelyihin ja keskustella xamkilaisten kanssa reaaliaikaisesti chatissa. Kysy opiskelusta, opintojen sisällöstä tai opiskelijaelämästä – nyt siihen on mahtava mahdollisuus! Messujen ajan on nähtävissä myös Xamkin webinaari ”Tekemällä oppii”, jossa kuullaan muun muassa opiskelijan kokemuksia Emma Gaalan somemarkkinoinnin parissa työskentelystä.

Tapahtumaan voi osallistua vapaasti osoitteessa Hae korkeakouluun -digimessut 17.3.2021 (studentum.fi).

Kevään haussa laajasti opiskelumahdollisuuksia

Korkeakoulujen kevään yhteishaku starttaa keskiviikkona 17.3. ja jatkuu aina 31.3. klo 15:00 asti. Xamkilta haussa on mukana 42 hakukohdetta ja vaihtoehtoja löytyy pelialalta ja ICT:stä, muotoilusta ja restauroinnista, liiketaloudesta ja turvallisuudesta, matkailu- ja ravitsemisalalta, merenkulusta ja logistiikasta, sosiaalialalta ja nuorisokasvatuksesta, terveys-, kuntoutus- ja liikunta-alalta sekä tekniikasta ja metsätaloudesta.

Kevään yhteishaussa on mukana neljä uutuutta:

Mikkelissä alkaa ohjelmistotekniikan insinöörikoulutus, jossa opit ohjelmoimaan ja ratkaisemaan ohjelmointiin tai ohjelmistojen tuottamiseen liittyvä ongelmia.

Robotiikka ja tekoäly -insinöörikoulutus alkaa Kouvolassa. Siinä perehdytään robottien suunnitteluun, ohjelmointiin ja hyödyntämiseen niin teollisessa tuotannossa kuin palvelualoillakin.

Kotkan monimuoto-sairaanhoitajakoulutus alkaa syksyllä verkkopainotteisena, eli teoriaa opiskellaan pääosin verkossa ja käytäntöä kampuksella ja harjoitteluissa. Koulutuksessa on kevään haussa tarjolla lisäpaikkoja!

Kevään haku tarjoaa myös ainutkertaisen mahdollisuuden opiskella vanhustyön asiantuntijaksi eli geronomiksi monimuotona myös Savonlinnassa. Liikuntapainotteinen koulutus tarjoaa osaamista vanhusten hoitoon niin sosiaali- kuin terveysalankin näkökulmasta!

Tapahtumia ja oppilaitosvierailuja virtuaalisesti

Xamk on ollut kuluneen vuoden aikana mukana useissa kymmenissä virtuaalitapahtumissa ja toteuttanut omia tapahtumiaan, kuten kampustapahtumat ja valmistumisjuhlat verkon välityksellä. Tapahtumien lisäksi on tehty lukuisia virtuaalisia oppilaitosvierailuja toisen asteen oppilaitoksiin.

Lisätietoja

Xamk Hae korkeakouluun –messuilla: Tapahtumakoordinaattori Viveka Tiitola, 050 596 4956 viveka.tiitola@xamk.fi

Hakeminen: Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, hakijapalvelut, 044 702 8891, 040 585 6610, hakijapalvelut@xamk.fi