Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n hallitus oli koolla torstaina Kouvolassa ja nimitti Xamkin uuden organisaation mukaisia johtajia. Sisäisessä haussa olleisiin opetuksen palvelujohtajan, talous- ja hallintojohtajan sekä kolmeen koulutusalajohtajan tehtävään haki yhteensä 17 henkilöä. Osa henkilöistä haki useampaa tehtävää.

•    Talous- ja hallintojohtajaksi on valittu kauppatieteiden maisteri Tero Tallinen. Tallinen toimii tällä hetkellä Kyamkin ja Xamkin talousjohtajana sekä Mamkin hallinto- ja talousjohtajana.
•    Opetuksen palvelujohtajaksi on valittu filosofian maisteri Olli Ervaala. Tällä hetkellä Ervaala työskentelee Kyamkin tekniikan ja liikenteen koulutusjohtajana.
•    Talouden- ja kulttuurin koulutusalajohtajaksi on valittu taiteen tohtori Petteri Ikonen. Tällä hetkellä Ikonen työskentelee Kyamkissa kulttuurin koulutusjohtajana.
•    Tekniikan koulutusalajohtajaksi on valittu tekniikan tohtori Matti Koivisto. Tällä hetkellä Koivisto työskentelee Mamkin sähkö- ja informaatiotekniikan laitoksella yliopettajana.
•    Hyvinvoinnin koulutusalajohtajaksi on valittu terveystieteiden tohtori Katri Ryttyläinen-Korhonen. Tällä hetkellä Korhonen työskentelee Mamkin terveysalan laitoksen koulutusjohtajana.

Nimitykset astuvat voimaan 1.6.2016. Seuraava esimiestaso rekrytoidaan keväällä.  Uusi organisaatiorakenne otetaan käyttöön kesäkuussa 2016 siten, että uuteen organisaatioon siirtyvät keväällä sisäisen haun kautta valittavat johtajat. Muu Kyamkin ja Mamkin henkilöstö siirtyy uuteen organisaatioon viimeistään vuoden alussa.

Jussi Lehtinen, hallituksen puheenjohtaja
Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy
Kymenlaakson Ammattikorkeakoulu Oy
puh. 0400 644 206, jussi.lehtinen@kymenlaakso.fi
Jyrki Koivikko
hallituksen puheenjohtaja, Mikkelin Ammattikorkeakoulu Oy
hallituksen varapuheenjohtaja, Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy
puh. 040 670 5509, jyrki.koivikko@evl.fi