Poikkeusolot koronaviruksen vuoksi haastoivat työelämän nopeaan työtapojen muutokseen. Hallitusta digiloikasta on sukellettu suoraan digitaaliseen maailmaan. Uudet työtavat koskettavat kaikkia työtehtäviä, ja asiakkaita palvellaan yhä useammin digitaalisesti ja etänä 24/7.

Poikkeusolojen vuoksi Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun avoin AMK tarjoaa osan huhti- ja toukokuussa alkavista avoimen ammattikorkeakoulun verkko-opinnoista maksuttomasti. Opintojaksot ovat valittu niin, että ne edustavat eri aloja ja näin palvelevat isompaa joukkoa kansalaisia.

Maksuttomia opintojaksoja on tarjolla 1.4.- 2.6.2020. Opinnoilla on mahdollista päivittää osaamistaan, oppia uutta sekä lisäksi saada mielekästä tekemistä päivään, liikkumisen ollessa rajoitettua.

– Nyt olemassa oleva osaaminen ei kanna läpi työuran. Omaa osaamista on syytä kartoittaa ja kehittää, ja nyt on siihen hyvä aika. Osaamisella ja sen jatkuvalla lisäämisellä yhteiskunta vastaa taloudellisen laman tuomaan haasteeseen, toteaa jatkuvan oppisen johtaja Pia-Mariana Toukkari Xamkista.

Opinnot löytyvät osoitteesta www.xamk.fi. Sieltä löytyvät myös avoimen AMKin henkilöstön yhteystiedot.

Lisätietoja:

Pia-Mariana Toukkari
Johtaja, jatkuva oppiminen
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Xamk
p. 040 086 9947, pia-mariana.toukkari@xamk.fi