Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun graafisen muotoilun kolmannen vuoden opiskelijat Julia Suvisalmi, Idaliina Karppanen ja Lotta Rantasalo saivat kunniamaininnan AdProfit-kilpailun Juniori-sarjassa. Sarjan voittivat Ilona Aaltonen & Oliver Järvinen Turun Ammattikorkeakoulusta. Tulokset julkaistiin 29.5.2019 Helsingissä.

 

− Adprofit järjesti mukavan rennon tapahtuman Helsingin Katajanokalla, jossa palkittiin ammattilais- ja juniorsarjoissa vuoden onnistuneimpia markkinointikampanjoita. Odotimme innolla tilaisuutta päästä kohtaamaan alan ammattilaisia ja iloksemme meidät palkittiin kunniamaininnalla Kotipizzan kampanjaideamme myötä. Hyvää fiilistä ja pizzaa, parempaa ei voitu toivoa, Julia (vas.), Idaliina ja Lotta kertovat juhlatunnelmistaan.

AdProfit-kilpailu on Mainostajien Liiton järjestämä mainonnan tuloksellisuutta mittaava kilpailu, jossa valitaan vuosittain Suomen parhaat kampanjat. Ammattilaissarjaan osallistui tänä vuonna yhteensä 26 työtä ja Juniorisarjaan 37 työtä.

Juniori-sarjassa tehtävänä oli suunnitella Kotipizzalle nuorten rekry-kampanja. Xamkissa tehtävä oli osa kevään kampanjasuunnittelun opintojaksoa, jonka opettajina toimivat lehtori Tarja Brola ja opettaja Veli-Matti Hilli. Kotipizzan briiffi oli aito työelämän tehtävä.

Lisätiedot

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, lehtori Tarja Brola, tarja.brola (at) xamk.fi, 044 702 8339

Lisätietoja AdProfit-kilpailusta

Makkinointi & Mainonta – lehden artikkeli.