Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu (Xamk) valmistautuu Kouvolan kampuksen kirjastorakennuksen korjausurakkaan. Korjaustyöt käynnistyvät vuoden 2018 alussa ja valmistuvat loppuvuonna 2018. Rakennuttamisesta vastaa kiinteistön omistava Kyamk-kiinteistöt Oy.

Kasarminmäellä sijaitseva kirjastorakennus korjataan, koska rakennuksessa on havaittu ongelmia sisäilman laadussa.  Rakennuksessa tehtiin tarvittavat ilmanvaihtoon, rakennustekniikkaan ja sisäilmaan liittyvät tutkimukset, joiden jälkeen päätettiin käynnistää sisäilmaremontti.

Kirjastorakennuksen toiminnot – kampuskirjasto ja tutkimus- ja kehitystoiminta – palvelevat väliaikaisissa tiloissa remontin ajan. Kampuskirjasto muuttaa joulukuun aikana väliaikaisiin tiloihin Kouvolan keskustaan, kauppakeskus Manskiin. TKI-väki puolestaan siirtyy Kouvolan kampuksen muihin rakennuksiin.

Kouvolan kampuskirjasto on suljettuna 1.12.2017–14.1.2018 ja palvelee jälleen 15.1. alkaen kauppakeskus Manskissa. Kampuskirjasto on kaikkien kouvolalaisten käytettävissä ja aineistoja voi selata myös Kaakkuri-Finna-verkkopalvelussa: https://kaakkuri.finna.fi/. Kirjaston aineistot painottuvat liiketoimintaan, muotoiluun ja sosiaali- ja terveysalaan. Kirjasto tarjoaa asiakkailleen myös erilaisia näyttelyitä ja mahdollisuuden lehtien lukemiseen.

Lisätiedot

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Korjausurakka:
Hallinto- ja talousjohtaja Tero Tallinen
044 702 8220, tero.tallinen (at)  xamk.fi

Kirjaston palvelut:
Kirjastonjohtaja Pekka Uotila
050 312 5087, pekka.uotila  (at) xamk.fi