Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun 7.8.2017 päättynyt lisähaku kiinnosti: hakijoita oli yhteensä 863. Lisähaku järjestettiin kevään yhteishaussa vapaiksi jääneille paikoille.

– Lisähaku sujui hyvin ja näyttää siltä, että kaikki haussa olleet koulutukset käynnistyvät. Tänä syksynä Xamkin neljällä kampuksella tulee aloittamaan yhteensä noin 1800 uutta opiskelijaa, rehtori Heikki Saastamoinen kertoo.

Lisähaussa oli 13 AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta, joista 4 oli monimuotototeutusta ja loput päivätoteutuksia. Ylempään AMK-tutkintoon johtavia hakukohteita oli 7.

Eniten hakijoita oli Savonlinnan kampuksella monimuotototeutuksena järjestettävään sairaanhoitajakoulutukseen, yhteensä 154 hakijaa. Myös päivätoteutuksista eniten hakijoita keräsi Savonlinnan kampuksen sairaanhoitajakoulutus, 134 hakijaa. Ylempään AMK-tutkintoon johtavista koulutuksista hakijoita kiinnosti eniten International Business Management Kouvolan kampuksella (60 hakijaa).

Haun seuraava vaihe on viikoilla 32 ja 33 järjestettävät valintakokeet, jonne hakijat saavat kutsun sähköpostitse. Valintojen tulokset ilmoitetaan hakijoille mahdollisimman pian valintakokeen jälkeen, viimeistään 25.8. Opiskelu alkaa koulutuksesta riippuen 21.–30.8.

Seuraavan kerran Xamkiin voi hakea yhteishaussa 6.–20.9.2017.

Lisätiedot

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
Toimitusjohtaja, rehtori Heikki Saastamoinen
Xamkin lisähakutiedote 5.7.2017