Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Savonlinnan kampuksen opiskelijoita ja henkilökuntaa on altistunut koronavirukselle ja kolme on sairastunut koronaan.  Savonlinnan kampus siirtyy Sosterin suosituksesta etäopetukseen ja etätyöskentelyyn 29.1.2021 alkaen. Suositus etäopetusjakson pituudesta tarkentuu tartunnanjäljityksen edetessä. 

Kaksi tartunnoista liittyy ravintola Beats Clubissa tiistaina 26.1.2021 järjestettyyn opiskelijailtaan.  Tartunnan jäljitys on vasta alkamassa, joten altistuneiden määrästä tai muista altistumispaikoista ei ole vielä tässä vaiheessa tarkempaa tietoa.   

Kampuksen ravintola Kaari ja muut palvelut kuten kirjasto, Exam-tenttitilat ja harrastetilat suljetaan ja kaikki opetus (tutkintokoulutus, avoin amk jne.) siirtyy etäopiskeluun.   

Savonlinnan tutkimusyksiköissä kuten Elektroniikan 3K-Tehtaassa ja Kuitulaboratoriossa välttämättömät lähityöt tehdään hygieniasuosituksia ja turvavälejä noudattaen.   

Jos koronainfektioon viittavia lieviäkin oireita ilmaantuu, henkilöstöä ja opiskelijoita pyydetään ottamaan yhteyttä Sosteriin puhelimitse koronatestiin pääsemiseksi ma-pe klo 8 – 15.30 puh. 015 527 7112, muina aikoina päivystysapuun 116 117.   

Lisätietoja:  

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk 
Rehtori Heikki Saastamoinen