Etsimme pelaajaverkostoomme tekijää, joka vastaa porukan aktivoinnista Discord-kanavallamme. Päätehtävänä on porukan yhteisöllistäminen esimerkiksi erilaisten peli-iltojen tai vastaavien kautta. Pääset halutessasi mukaan myös ESGE-hankkeen muuhun toimintaan.

Etsimämme tekijä on oma-aloitteinen ja sosiaalinen. Osaat yhdistää porukkaa, jotka ovat entuudestaan toisilleen tuntemattomia. Tiedät, mitä on yhteisöllistäminen ja miten sitä tehdään. Pelaat itsekin, mieluiten useampiakin eri pelejä, jotta voit aktiivisesti osallistua porukan kanssa pelailuun ja keskusteluun. Tarjolla on mahdollisesti useampikin paikka, jotka täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Tehtävää on helppo toteuttaa opintojen ohessa, sillä ”työaika” on ilta- ja viikonloppupainoitteista. Olet Discordissa aktivoimassa porukkaa, silloin kun porukat on paikalla. Saat siis itse olla mukana suunnittelemassa työaikaasi.

Tehtävä on yhdistettävissä Xamkin opintoihin esim. harjoitteluna tai vapaasti valittavina opintoina. Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä sopiva ratkaisu.

Jos kiinnostuit, laita meiliä pikaisesti: jade.hirvonen@xamk.fi
Lue lisää ESGE-hankkeesta: www.xamk.fi/esge