Kohtaamispaikka Luodossa järjestetään Tehdään yhdessä taideteos -taidepaja keskiviikkona 19.2. klo 14.00-18.00. Tapahtuma on suunnattu lapsille ja lapsiperheille. Paja järjestetään non-stop -periaatteella, eli mukaan voi tulla, kun itselle sopii. Pajassa pääsee kokeilemaan kankaanpainantaa.

Taidepajassa tehdään yhteinen taideteos, joka jatkaa elämäänsä kohtaamispaikan pöytäliinana. Osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta kankaanpainannasta tai taiteista. Taidepajassa on mehu- ja kahvitarjoilu osallistujille. Koko tilaisuus on maksuton.

Taidepajan ohjaajina toimivat Kulttuurityöryhmä Tomeran Anna-Maria Kaustola ja Milja Littow. Taidepajan järjestää Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamkin VALO-hanke yhteistyössä Taipalsaaren kunnan kanssa.

VALO-hankkeen yhtenä tavoitteena on lapsiperheiden hyvinvoinnin vahvistaminen taiteen ja kulttuurin keinoin. VALO – Lapsiperheiden kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin vahvistaminen -hanketta rahoittavat Hämeen ELY-keskus, Euroopan sosiaalirahasto ja mukana olevat organisaatiot. Hankkeessa ovat mukana Eksote, Hamina, Kotka, Lemi, Luumäki, Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti, Savitaipale ja Taipalsaari. Hanketta hallinnoi sosiaalialan osaamiskeskus Socom ja osatoteuttajana toimii Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu.

Tapahtumapaikka: Kohtaamispaikka Luoto, Kuhatie 12-14, 54915 Saimaanharju.


Lisätietoja
:

VALO-hanke: Tanja Mäkelä, projektipäällikkö, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
p. 040 183 2178,
tanja.makela@xamk.fi
https://www.xamk.fi/valo

Kohtaamispaikka Luoto: Hanna Bohm, hyvinvointiluotsi, Taipalsaaren kunta,
p. 040 669 1007,
hanna.bohm@taipalsaari.fi