Xamkin Risico-hanke järjestää ilmaisen tuote-ja palvelukehityksen kiihdytysohjelman Kymenlaakson PK-yrityksille.  Kokeneet yrityskehityksen ammattilaiset ja verkostot palveluksessasi – ilmaiseksi! 

Business booster ohjelman toteutus

Business Booster-ohjelma toteutetaan pääsääntöisesti Kotkassa. Eri aiheiden ympärille toteutuu asiantuntijoiden vetämiä lyhyitä työpajoja, jonka jälkeen tarjolla on aiheeseen liittyvää sparrausta asiantuntijan kanssa. Business Booster kiihdytysohjelma toteutetaan suomeksi, mutta tietyt osuudet voivat tarvittaessa olla englanniksi. Yrityksille sparraus voidaan järjestää huippuasiantuntijoiden johdolla suomeksi tai englanniksi tarpeittenne mukaan.

Jos kiihdyttämöohjelman aikana nousee esiin muitakin aiheita, joissa PK-yritykset kaipaavat asiantuntijan neuvoja ja sparrailua, voimme järjestää pienemmällekin kokoonpanolle mentorointisessioita.

Huom! Vallitsevan koronatilanteen vuoksi Business Boosterin toiminta ja yritysten sparrailut ovat alustavasti siirtyneet verkkoon. Seuraamme koronatilanteen kehitystä.

ALUSTAVA OHJELMA:

Ajankohta Aihe Paikka
Tammikuu 14, klo 09:00-12:00 Myynnin ja asiakasviestinnän aamupala, vetäjänä Sani Leino
Tapahtuman tallenne ja materiaalit toimitetaan osallistujille
Verkkototeutus
Tammikuu 25. klo 10-12 Design Thinking – tuote- ja palvelukehityksen tehoideointi Verkkototeutus
Helmikuu 8. klo 10-12 Product-Market-Fit, vetäjänä yrityskehityksen huiput Vertical Acceleratorista, lisätietoja heistä www.vertical.vc Verkkototeutus
Helmikuu 22. klo 10-12 IPR ja kansainväliset sopimukset – tule kuulemaan mitä PK-yrityksen oikeasti pitää tietää IPRstä ja sopimuksista Verkkototeutus
Maaliskuu 18 klo 9-11 Myynnin aamupala 2.0 – Sosiaalinen media kasvun työkaluna – Ilmoittaudu tästä Verkkototeutus

 

Osallistuneiden yrittäjien palautetta Business Boosterista

Kymenlaaksolaisten yrittäjien palautetta kiihdytysohjelmasta:

”Business Booster-ohjelma tuo MERKITTÄVÄÄ lisäarvoa yrityksellemme. Ohjelman laatu on todella hyvää ja kompakti osallistujaryhmä tuo siihen mukavan ”tiimin”. PK yritys ei IKINÄ pysty käyttämään vähäisiä varojaan tuon tasoiseen palveluun ja kuitenkin tässäkin jaettu tieto on kriittistä juuri PK yrityksen kasvun ja menestyksen kannalta.”

”Aiheet olivat yritystoiminnan kannalta hyödyllisiä. Sparrausajat olivat todella hyviä. Kokonaisuuden toteutus siten, että ensin oli koko porukalla yhteinen setti, jossa käytiin ”teoriaa” läpi ja sitten sparraukset, joissa pääsi miettimään asiaa oman yrityksen näkökulmasta, oli todella hyvä!”

”Kokonaisuus oli hyödyllinen kaikkinensa. Tosi joustavasti ja hyvin järjestetty setti!”

Lisätietoja

Kysykää lisätietoja:

Projektipäällikkö Erna Gronow

erna.gronow@xamk.fi

+358 40 688 6919

Ilmoittaudu mukaan!

Tule mukaan ilmaiseen tuote-ja palvelukehityksen kiihdytysohjelmaan Kymenlaakson PK-yrityksille. Täytettyäsi ilmoittautumislomakkeen olemme sinuun yhteydessä pikimmiten.

Ilmoittautuminen

Faktat

14.01.2022 – 31.03.2022

Toteuttajat

Hallinnoija: XAMK RISICO hanke