Osaaminen ideoiksi - opi yrittäjäksi!

Yrittäjyyspolku työelämään –EntreEtelä-Savo -hankkeen kohderyhmänä ovat ovat korkeasti koulutetut eteläsavolaiset sekä Etelä-Savossa asuvat, koulutetut maahanmuuttajat, joita hanke perehdyttää yrittäjyyteen ja oman yrityksen perustamiseen.

Hankkeen järjestämässä valmennuksessa annetaan perusvalmiudet yrittäjäksi ryhtymiseen ja rakennetaan yksilöllisiä polkuja yrittäjyyteen. Valmennus toteutetaan kaksi kertaa viikossa iltaisin ja se sopii sekä työssä käyville, että työelämän ulkopuolella oleville. Valmennus on osallistujille maksuton ja sen suorittaminen antaa valmennettavalle starttirahakelpoisuuden.

Hankkeessa pyritään tukemaan myös maahanmuuttajien integroitumista Etelä-Savoon lisäämällä vuorovaikutusta, verkottumista ja yhteistyötä niin valmennukseen osallistuvien kuin paikallisten, yrittäjyyttä tukevien toimijoidenkin kanssa.

Yrittäjyysvalmiuksia yksilöllisesti

Osana hanketta järjestetään intensiivinen valmennusohjelma, joka sisältää kymmenen lähiopetusiltaa ja henkilökohtaista ohjausta. Osallistujat saavat tietoa ja henkilökohtaista sparrausta mm. yrittäjyysvalmiuksien kehittämiseen, liiketoimintasuunnitelman laatimiseen, tuotteistamiseen, myyntiin & markkinointiin sekä oman yrityksen perustamiseen. Osa valmennuksesta on mahdollista suorittaa myös etänä ja ohjausta on saatavilla tarvittaessa myös englanniksi ja venäjäksi.

Kenelle?

Valmennus on tarkoitettu yrityksen perustamisesta kiinnostuneille henkilöille, joilla on jokin ammatillinen pätevyys (suoritettu tutkinto) sekä aito kiinnostus yrittäjyyttä kohtaan. Valmennukseen haetaan sähköisellä hakulomakkeella ja valinnat suoritetaan hakemuksen ja haastattelun perusteella.

Miten mukaan?

Seuraava valmennus järjestetään Savonlinnassa 9.5.-7.6.2017 Xamkin (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun) tiloissa.

Savonlinnan valmennuksen esite tällä sivulla oikealla logojen alla. Saat valmennusesitteen isommaksi klikkaamalla kuvaa hiiren oikealla painikkeella ja valitsemalla ”avaa kuva uudessa välilehdessä”.

Hae valmennukseen 4.5.2017 mennessä tästä

 

 

 

Lisätietoja

Teija Skyttä
projektipäällikkö
p. 050 568 8897
teija.skytta(at)xamk.fi

Faktat

Yrittäjyyspolku työelämään – Entre Etelä-Savo

01.09.2015 – 31.08.2017

Toteuttajat

Hallinnoija: Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Tutkimuskeskus: Pienyrityskeskus

Budjetti

Kokonaisbudjetti: 306 720 € €

Rahoittaja ja päärahoituslähde: Etelä-Savon ELY-keskus Euroopan sosiaalirahastosta