Eurooppalaiset urheiluseurat ovat uusien haasteiden edessä yhteiskunnan muuttuessa. Mistä saada uusia vapaaehtoistoimijoita?

Villages on the Move GO on järjestyksessään kolmas Erasmus+ Sport –ohjelmasta rahoitettava projekti, missä edistetään eurooppalaista liikunnallista elämäntapaa erityisesti maaseutualueilla. Syrjäseuduilla on omat erityiset haasteensa esimerkiksi kaupallisten toimijoiden puuttuessa.

Miten innostaa ihmisiä terveyttä edistävän ja kilpaurheilun pariin?
Mikä on yhteisön merkitys?

VOMGO kerää kahdeksasta eri maasta urheilun tulisieluja – intohimoisia liikuntaan kannustajia – ja jakaa heidän tarinansa innostamaan muita. Järjestämme urheiluseuroille Hackathoneja ja kokoamme löydetyistä parhaista menetelmistä ja ideoista käsikirjan urheiluseurojen ja muiden toimijoiden käyttöön. Parhaat ideat ja tulokset löytyvät myös Villages on the Move kartalta.

See more in English: www.villagesonmove.com

Lisätietoja

Project manager

Marita Mattila

+358 50 312 5094

marita.mattila@xamk.fi

Faktat

Villages on the Move Go

01.01.2020 – 31.08.2022

Toteuttajat

Hallinnoija: Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Osatoteuttajat: Etelä-Savon liikunta ry., Crosskovacsi Sport and Environmental (Hungary), Centre for Social Innovation (Cyprus), Sports Union of Slovenia, Kaunas University of Applied Sciences (Lithuania), Polytechnic of Leiria (Portugal) Leiria Flying objects (Portugal), University College Leuven-Limburg (Belgium)

Tutkimuskeskus: Juvenia

Budjetti

Kokonaisbudjetti: 403 490 €

Xamkin osuus kokonaisbudjetista: 117 730 €

Rahoittaja ja päärahoituslähde: Erasmus+Sport

Asiasanat