Sirkat soppaan ammattikeittiöissä iltapäivän materiaali liitteenä. Tapahtumaan osallistui 43 henkilöä.
Hyönteisten käyttö ammattikeittiössä. CMO Jonas Aaltio. EntoCube.
Video: http://namtar.kyamk.fi/vod/xamk/sirkkaasoppaan/kaytto.mp4
Pp -esitys: https://drive.google.com/open?id=16TP0ZcG0uD7Ce3KLPlUvwodrQzvicZb1
ravintoarvoja: https://1drv.ms/b/s!AtbU41WL9K1UgYcMYna8nEHRNmTIcA
Hyönteisten käyttö ammattikeittiössä elintarvikelainsäädännön näkökulma. Ylitarkastaja Riina Keski-Saari. Evira.
http://namtar.kyamk.fi/vod/xamk/sirkkaasoppaan/lainsaadanto.mp4
ja liitteenä pp- esitys.