Versus-hanke lähenee loppuaan ja vietämme viimeistä tapahtumaa Kouvola Game Weekin tapahtuman puitteissa 27-29.9.2019. Teemana on Sohvalla, somessa ja steamissa.

Tapahtuman sisältö on monipuolinen. Ohjelmasta löytyy erilaisia tapahtumia niin pelaajille, pelintekijöille, tutkijoille, kehittäjille, kasvattajille tai juuri Sinulle, joka olet kiinnostunut pelien ja pelaamisen taustalla olevista asioista. Ohjelmassa muun muassa huippuammattilaisten monipuolisia puheenvuoroja sekä toiminnallisia sarjakuva- ja koodaustyöpajoja, laneja ja Game Jameja nuorille ja kaikenikäisille pelaajille.

Perjantain seminaarin päätteeksi jaetaan 50:lle ensimmäiselle tilaisuuteen osallistujalle pelialan ammattilaisten tuore julkaisu. Ilmoittaudu seminaarin tästä!

Kouvola Game Week järjestetään 27.-29.9.2019 Kouvolan kaupungin Nuorten Paikassa (ent. Kirjapainotalo), Kouvolankatu 28, 45100 Kouvola. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kiinnostuneille. Tarkempi ohjelma löytyy Kouvola Game Weekin sivuilta ja Facebook-tapahtumasta.

Lämpimästi tervetuloa vuoden 2019 Kouvolan Game Week:iin!

Tapahtuman järjestävät Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Kouvolan Nuorisopalvelut, Kouvolan kirjaston Mediamaja.