Digillä duuniin! -hanke ja GAMEON-hanke jalkautuvat viikon 6 aikana eteläsavolaisiin rekrytointitapahtumiin. Lue ohesta hankkeiden tapahtumatärpit.

 

NONSTOP-PELISSÄ SYNTYY UUSIA YRITYSIDEOITA

Yrittäjyys kiinnostaa, mutta yritysidea on hukassa? Nonstop-peli haastaa eteläsavolaiset nuoret miettimään yritysideoita, joiden syntymiseen sattuma saattaa vaikuttaa. Tässä pelissä hulluttelu ja hassuttelu on sallittua. Peliä voit pelata yksin tai yhdessä kaverin kanssa.

Nonstop-peli on pelattavissa RekryON-tapahtumassa 7.-8.2.2018 Mikkelissä (Esedu, Otavankatu 4) ja Duunipörssi-rekrytointitapahtumassa 10.2.2018  Savonlinnassa (Savonlinnan lyseo) Digillä duuniin! -hankkeen ja GAMEON-hankkeen yhteisellä ständillä.

 

KESÄTIEDOTTAJAKSI TIIMIIN

Digillä duuniin! -hanke, GAMEON-hanke sekä Mikkelin kaupunki järjestävät yhteistyössä kesätyömahdollisuuden 15-18-vuotiaille mikkeliläisille nuorille. Kesätiedottajatiimissä nuoret kokeilevat ja kokevat nuorille suunnattuja toimintoja ja palveluja sekä viestivät niistä muille nuorille. Tiimiin valitaan viiden henkilön ryhmä, joka suunnittelee itse kesätyön sisällöt oppien samalla tärkeitä tiimityötaitoja, yrittäjämäistä otetta sekä someviestintää ja -tiedottamista.

Kesätiedottajatiimi toteutetaan osana Mikkelin kaupungin kesätyöhakua. Lisätiedot ja hakeminen: https://www.mikkeli.fi/sisalto/tietoja-mikkelista/kaupunki-tyonantajana/nuorten-kesatyot/kesatiedottaja

Kesätiedottajaduunista kerromme lisää RekryOn-tapahtumassa.

 

 

JUVENIA JA PIENYRITYSKESKUS ESITTÄYTYVÄT

 

Hankkeiden yhteisellä ständillä voit myös tavata Digillä duuniin!- ja GAMEON-hankkeiden henkilöstöä. Samalla hankkeita hallinnoivat nuorisoalan tutkimus- ja kehittämiskeskus Juvenia sekä Xamkin Pienyrityskeskus esittäytyvät ja kertovat ajankohtaisista asioista.

 

Tapaamisiin RekryON-tapahtumassa ja Duunipörssissä!