Digillä duuniin! -hankkeen kansainvälisen yhteistyön puitteissa kehitetään Cities/Regions of Learning -ajattelumalliin pohjautuvaa digitaalista alustaa, joka mahdollistaa nuorten kiinnostuksen kohteista kumpuavan nonformaalin oppimisen tunnistamisen ja tunnustamisen digitaalisia osaamismerkkejä hyödyntäen.

Hankkeen kansainvälisenä kumppanina toimii liettualainen nuorisoalan järjestö Nectarus, jonka työntekijät jalkautuvat Etelä-Savoon viikolla 19. Kv-kumppanit järjestävät kaksi workshopia, joissa syvennytään Cities/Regions of Learning -ajattelumalliin ja sen mahdollisuuksiin nuorten työelämätaitojen ja -valmiuksien sekä työllistymisen edistämisessä. Workshopeissa tulevat tutuksi myös digitaaliset osaamismerkit ja learning playlistit.

Workshopit järjestetään Rantasalmella tiistaina 7.5.2019 ja Mikkelissä keskiviikkona 8.5.2019. Molemmat workshopit ovat avoimia kaikille nuorten kanssa työskenteleville ja asiasta kiinnostuneille. Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

 

Rantasalmen workshop 7.5.2019 klo 9-12 http://www.xamk.fi/crolrantasalmi

Rantasalmen workshop järjestetään yhteistyössä 4h:n koordinoiman Maaseudun nuorten StartUp-yrittäjyysyhteistyöhankkeen  kanssa

 

Mikkelin workshop 8.5.2019 klo 13-16 www.xamk.fi/crolmikkeli

 

Lisätiedot:

Sanna Lappalainen
Juvenia
Projektipäällikkö
sanna.lappalainen@xamk.fi
p. 040 637 7903

 

Digillä duuniin! – Digitaaliset sovellukset nuorten työllisyyspalveluissa -hanke alkoi 1.6.2017 ja päättyy 31.5.2020. Hanketta hallinnoi Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun nuorisoalan tutkimus- ja kehittämiskeskus Juvenia ja osatoteuttajana toimii Otavia. Hanketta toteuttamassa on myös Xamkin Pienyrityskeskus. Hanketta rahoittavat toteuttajatahojen ohella Etelä-Savon ELY-keskus ja Euroopan sosiaalirahasto. www.xamk.fi/digilla-duuniin