Talvi on selätetty vauhdikkaan hanketyön parissa ja vauhtia riittää vielä keväällekin! Tähän blogikirjoitukseen olemme koonneet Digillä duuniin! -hankkeen tärpit loppukeväälle 2018.

 

Digillä duuniin! -hanke mukana valtakunnallisilla työpajapäivillä 18.-19.4.2018

Digillä duuniin! -hanke on mukana valtakunnallisilla työpajapäivillä 18.-19.4.2018. Torstaiaamun rinnakkaisseminaarissa nro 5 kerromme kokeilukulttuurin ja digitaalisuuden mahdollisuuksista työpajatoiminnan ja nuorten työllisyyden edistämisessä. Rinnakkaisseminaarissa esittelemme verkkotyöpajan kehittämisprosessia sekä roolipelien hyödyntämistä työelämätaitojen ja -valmiuksien edistämisessä. Tervetuloa kuulolle!

 

Tubettamisen mahdollisuudet itsensä työllistämisessä

Tubettaja Mike, ”Miklu”, Bäck avaa torstaina 19.4.2018 järjestettävässä tapahtumassa tubettamisen mahdollisuuksia itsensä työllistämisessä. Meet&Greet -tapahtuma on kaikille avoin ja se järjestetään 19.4.2018 klo 15-17 Esedulla (Otavankatu 4). Tapahtuman päätoteuttajana on Pienyrityskeskuksen GAME ON -hanke.

 

MediaCoach – Mediataitojen vahvistamisen työpaja 8.5.2018

Digillä duuniin! -hanke järjestää Pieksämäellä 8.5.2018 mediataitojen työpajan, jossa osallistujat voivat päivittää osaamistaan ajankohtaisiin mediailmiöihin ja nuorten mediankäyttöön liittyen. Työpajasta saat ideoita ja konkreettisia välineitä nuorten kohtaamiseen media-arjessa sekä vinkkejä monialaiseen toimintaan ja yhteistyöhön. Työpajan vetäjänä Laura Sillanpää Mediakasvatusseurasta.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: http://www.xamk.fi/digilladuuniin2018

 

Verkkofoorumi 22.5.2018

Digillä duuniin! -hanke järjestää 22.5.2018 klo 9-12 verkkofoorumin, jonka teemana on eteläsavolaisten nuorten työllisyyden edistäminen kokeilukulttuurin ja kokeilevan kehittämisen myötä. Verkkofoorumissa esitellään ja arvioidaan hankkeessa toteutettuja kokeiluja sekä ideoidaan uusia kokeiluja. Foorumiin voit osallistua etäyhteyden välityksellä tai paikan päällä Xamkin Mikkelin kampuksella.

Tutustu verkkofoorumin ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan: http://www.xamk.fi/verkkofoorumi22052018

Verkkofoorumi on suunnattu erityisesti niille henkilöille, jotka ovat olleet mukana Digillä duuniin! -hankkeen puitteissa tehdyssä kehittämistyössä.

 

ITU-ryhmätoiminta

ITU-ryhmätoiminta on käynnistynyt Hirvensalmella, Anttolassa ja Pertunmaalla. Lisäksi uusi ryhmä käynnistyy ensi viikolla Punkaharjulla. Jos haluat lisätietoja myönteiseen tunnistamiseen pohjautuvista sosiaalisen vahvistamisen ryhmätoiminnoista, otathan yhteyttä TKI-asiantuntija Heikki Kantoseen (heikki.kantonen [a] xamk.fi).

 

Harjoittelijavahvistukset Krista ja Reetta

Hankkeemme on saanut loppukevään vahvistukseksi kaksi yhteisöpedagogiopiskelijaa harjoitteluun. Harjoittelijat Krista ja Reetta toteuttavat osana harjoittelujaan kokeilut digitaalisesta valmennuksesta sekä nuorten yrittäjämäisyyttä tukevasta kesätiedottajatiimistä. Näistä sekä muista hankkeen ajankohtaisista asioista harjoittelijat tulevat raportoimaan hankkeen blogissa. Erityisesti tulevana Eurooppa-päivänä 9.5.2018 kannattaa klikkailla blogi auki!

 

Lisätiedot

Sanna Lappalainen
Digillä duuniin! -hanke
projektipäällikkö
sanna.lappalainen@xamk.fi
puh. +358 40 63 77 903