Joulu lähestyy ja loma odottaa ja tuntuu ihan uskomattomalta miten nopeasti syksy projektin parissa puuhastellen on kulunut. Toisaalta tuntuu, että tekemistä riittäisi vaikka jokaiselle joululoman päivälle ja taas toisaalta, että olemme tulleet pitkälle ja tehneet paljon.

Edellisen päivityksen jälkeen olemme nikkaroineet ahkerasti eteenpäin ja kävelleet pitkin palvelumuotoilun mutkikkaita polkuja. Olemme pohdiskelleet mitä asiakas tulee tästä projektista saamaan, mitä kuluttaja ja mitä olemme saaneet itsellemme tästä projektista.

En ole ainoa, joka on pohdiskellut paikkaansa ryhmässä – mikä on minun panokseni logistiikkaa ja ympäristöasioita yhdistelevässä projektissa?

Olemme syksyn aikana nivoutuneet erilaisista osasista tiimiksi, meillä on yksi tavoite ja meistä jokainen tuo pöytään jotain. Olemme kaikki päässeet soveltamaan opiskelemamme alan ammatillisia taitoja ja saaneet oppia roppakaupalla paljon uutta. Nyt siis vielä viimeinen rutistus ennen lomaa, ja palailemme asiaan tammikuussa.

Elämyksellisen kierrätysaseman porukka toivottaa hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille.

Jaa sivu