Future Proof Kymenlaakso -hankkeessa tarjotaan kuuden ennakointikoulutuksen sarja kymenlaaksolaisille yrityksille. Mukaan pääsee kymmenen yritystä, joita yhdistää kiinnostus katsoa arjen pyörityksestä hieman kauemmas tulevaan. Aiempaa ennakointiosaamista ei tarvita.  Ensimmäinen tapaaminen on 4.10.2022.

Koulutuksen tarkoituksena on oppia uutta ennakoinnista resurssiviisaasti: koulutuksiin voi osallistua joustavasti omalle yritykselle kiinnostavia kokonaisuuksia painottaen.  

 

Ennakointikoulutusten kick-off 4.10.2022 

 

Ennakointikoulutukset alkavat kick-off tapahtumassa 4.10. kello 14–16. Paikkana on Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Kouvolan kampus. Kampukselta löytyvä FUEL-tila eli Future Experience Lab on jo nimensä puolesta itsestään selvä valinta tapahtumalle.  

Kick-off polkaisee koulutussarjan käyntiin avaamalla ennakoinnin perusteita yrityselämän näkökulmasta. Lisäksi luomme ensisilmäyksen Kymenlaakson tulevaisuuskartalle.  

Ennen kaikkea kick-off on kuitenkin tilaisuus koulutuksiin osallistujille ja hanketiimille tutustua toisiinsa. Kahvitarjoilun lomassa on mukava verkostoitua. 

Äläkä huoli, jos Kouvolaan saapuminen ei onnistu juuri tuolloin: ainakin osa ohjelmasta striimataan katsottavaksi verkon välityksellä. Kahvit joudut valitettavasti tällöin kuitenkin keittämään itse. 

 

Kuusi koulutusta – merkkaa kalenteriisi 

 

4.10.2022 klo 14–16, KICK-OFF, Kouvola & verkko 

14.10.2022 klo 8:30–10, Kouvola & verkko 

1.11.2022 klo 14:30–16, paikka ilmoitetaan myöhemmin 

15.11.2022 aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin 

19.1.2023 aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin 

31.1.2023 aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin 

 

Loppuvuoden aikana koulutuksia on siis neljä, loput kaksi alkuvuodesta 2023. Näiden välissä koulutuksiin osallistuvilla on mahdollisuus saada yrityskohtaista valmennusta tai jatkaa työskentelyä itsenäisesti. 

 

Onko ilmoittautuminen vielä tekemättä? 

 

Koulutukseen osallistuvia yrityksiä rekrytoidaan parhaillaan. Ennen kick-offia jokaista yritystä haastatellaan, jotta koulutusta voidaan joustavasti kehittää vastaamaan aitoihin tarpeisiin.  

 

Ota yhteys pian! Ilmoittautuminen 15.9. mennessä. 

Projektipäällikkö Kati Viljakainen kati.viljakainen@xamk.fi 

Future Proof Kymenlaakso -hanke