Odotetut yrittäjyysvalmennukset starttaavat Savonlinnassa heti vuoden vaihteen jälkeen. Roihu järjestää kaupungissa useita maksuttomia valmennuksia koko tulevan vuoden ajan. Eri kohderyhmille suunnitellut valmennukset palvelevat niin uutta kuin kokeneempaakin yrittäjää.

Ensimmäisenä järjestetään KIPINÄ-valmennus uusille yrittäjille ja yrittäjyyttä suunnitteleville. Keskiviikkona 15.1. alkava valmennus täyttää starttirahan vaatimukset.

Joitakin vuosia yrittäjinä toimiville suunnattu Roihu-valmennus alkaa torstaina 7.3. ja tarjoaa uusia näkökulmia yrittäjyyteen. Roihu-valmennukseen on vielä paikkoja jäljellä, varaathan omasi tästä.

Myöhemmin keväällä Kipinää ja Roihua seuraa startup -valmennus, mikä tarjoaa Saimaa Startup -valmennusten hengessä alueen uusille yrittäjille ja innovaattoreille tukea ideoiden kehittämiseen, verkostoitumiseen ja kansainvälistymiseen. Startup -valmennusten tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

Yrittäjyysvalmennusten lisäksi Roihu tulee järjestämään pienempiä valmennuskokonaisuuksia, tapahtumia ja tilaisuuksia pitkin vuotta. Olkaahan siis kuulolla mitä on vielä luvassa!

 

Elina Pöllänen, Roihu -hankkeen koordinaattori Savonlinna