Virtuaalinen työnopastus ja perehdytys palvelualalla -hankkeen uusi JohtoPäätös podcast on täällä ja ensimmäinen jakso on kuunneltavissa!

Heidi Kauppinen ja Katariina Kovanen toimivat JohtoPäätös podcastin vakioääninä ja jaksoissa tullaan kuulemaan matkailu-ja ravitsemisalan tulevaisuudesta sekä työnopastuksesta ja perehdyttämisestä.

Mille näyttää tulevaisuuden matkailu- ja ravitsemusala? Miten digiloikka näkyy nykypäivänä alalla ja millaisia muutoksia se on mukanaan tuonut opetuksen puolelle sekä työelämään? JohtoPäätös-podcastin ensimmäisessä jaksossa pureudutaan pelillisten menetelmien mahdollisuuksiin ja tutustutaan audiopakopeleihin. Jakso on julkaistu verkkolehti Nextissä ja sen pääset katsomaan tästä!

Virtuaalinen työnopastus ja perehdytys palvelualla -hanke tuottaa pilotointeja yritysyhteistyökumppaneille, joissa pureudutaan perehdyttämisen digiaikaan tuomiseen ja pelillisten menetelmien tuomien mahdollisuuksien kokeiluihin. Hankkeen tavoitteena on parantaa tuottavuutta ja työhyvinvointia Etelä-Savon alueen matkailu- ja ravitsemisalan yrityksissä ja julkisissa organisaatioissa.